Land_Rover Freelander_2002_1024x768_wallpaper_06
Land_Rover Freelander_2002_1024x768_wallpaper_06

Bruktbilene fra Helvete: Land Rover Freelander

BRUKTBILENE FRA HELVETE: Bli med å stemme i vår store kåring - i dag: Land Rover Freelander!

Benny Christensen har lang erfaringen innen bilbransjen, både som bilselger, bilmekaniker og innen diverse andre stillinger. Han er Broom sin bilekspert, og sammen med resten av Broom-redaksjonen og leserne på Broom.no har han plukket ut 20 kandidater til tittelen: "Bruktbilen fra Helvete."

Nå er det opp til deg å stemme fram én vinner!

Kandidat 6: Land Rover Freelander

Les mer om bruktbilene fra helvete!

Toppakninger er forbruksvare...

Da Freelander kom i 1998 var markedet for kompakt SUV-er så å si fraværende. Og jeg husker godt at jeg synes den var knalltøff. Jeg var antageligvis midt i min mest heavy anglofile periode og hadde veldig lyst til å kjøpe meg en Freelander. Jeg takker nå min skaper for at det ikke ble noe av. For maken til upålitelig bil skal du lete lenge etter!

Freelander ser robust ut ved første øyekast, men det stemmer overhodet ikke med virkeligheten.

Motor - å nei!: 1,8-litersmotoren som er den klart mest vanlige, er ekstremt var for temperatur og topp-pakninger og topplokk er forbruksvare – dyre sådanne. Vi snakker at de gjerne ryker allerede etter 50.000 kilometer. HOLD DEG UNNA BILER MED ROVERS K-SERIEMOTOR!!!

Kjøling: Underdimensjonert kjølesystem, der det kan oppstå mange merkelige feil sånn som at kjølevæsken forsvinner uten at noen vet helt hvor!?!

Gir: Store problemer med automatgirkassene.

Styring/forstilling: Servostyringen er en annen akilleshæl, kuler og ledd i forstillingen har mildt sagt elendig holdbarhet.

Karosseri: Dørlåser og hengsler er elendige. Takluker som slutter å fungere. Vindusheiser som slutter å virke. Lister rundt dører detter av.

Elektronikk: Engelsk bil og elektrisk anlegg er som regel ikke en optimal kombinasjon – så også her har Freelanderen problemer med å innfri. Og i følge NAF har den flere nødstopp langs veien enn gjennomsnittet!

Denne er hentet fra et internettforum kun for problemer med Land Rover Freelander - og den forklarer vel situasjonen ganske godt:

!Oh No I have just purchased a 1.8 Petrol Freelander 2000 model in the UK. It looked great, drove great I just could not resist - what do I do? I feel helpless? Does anyone know what I can do to avoid all of this? Are there any good ones? what about support from Landrover?"

Om du på død og liv skal ha en slik bil, så kjøp for guds skyld 2002-modell eller nyere. Med DIESEL!

Les om SUV-ene fra Helvete her!

Stem på din kandidat til tittelen "Bruktbilen fra Helvete!"

3251671

Hva mener du er bruktbilen fra Helvete? Skriv i kommentarfeltet under!