Joe Cole (Foto: FABRICE COFFRINI/Afp)
Joe Cole (Foto: FABRICE COFFRINI/Afp)

Robben: - Cole er like god med ballen som Messi

Og Arjen Robben mener Liverpools angrepsrekke er like sterk som Barcelona sin.

Arjen Robben mener Liverpool kan kjempe om den gjeve Premier League-tittelen allerede kommende sesong.

- Med et angrep bestående av Steven Gerrard, Fernando Torres og Joe Cole tror jeg Liverpool kan gjøre det veldig bra i Premier League. I fjor var et rart år, men om de tre finner tonen kan jeg se på dem som seriøse utfordrere til tittelen, sier Robben ifølge Liverpoolfc.tv.

Nederlenderen går så langt som å si at Liverpools angrepsrekke er på linje med Barcelona sin. Robben mener også at Joe Cole er like flink med ballen som Lionel Messi.

- Om du ser på de tre sammen på topp, vil du slite med å finne et bedre tremannsangrep i Europa - og jeg inkluderer Barcelona. Jeg leste det Gerrard sa i VM om at Joe Cole var like flink med ballen som Lionel Messi, og jeg kunne ikke vært mer enig. Etter å ha trent med han over så lang tid kan jeg fortelle deg at enkelte ting han gjør med ballen er bedre enn jeg har noen gang sett, sier Robben.

Bayern München-profilen lot seg tydelig imponere av Cole den tiden de spilte sammen i Chelsea. Robben mener London-klubben gjorde en tabbe da de lot Cole gå.

- Dersom Joe nå får spille i en mer sentral posisjon vil han score og skape mange mål. Jeg vil tro han kan være en utfordrer som årets spiller. Det handler ikke bare om triksene han kan, men også overblikket hans. Sjansene han vil skape for Torres vil hjelpe Liverpool å vinne troféer. Jeg synes det var en stor tabbe av Chelsea å la han gå, og jeg er sikker på supporterne føler det på samme måte. Som 28-åring, selv med skadene han har slitt med, er Joe fremdeles en £15 millioner-spiller i dagens marked, avslutter Robben.