Søpplekjører (Foto: Hedda Hiller Koteng, Rana Blad)
Søpplekjører (Foto: Hedda Hiller Koteng, Rana Blad)

Søppelkjører ble nedsprayet av bæsj

- Fy faen for en opplevelse, raser renovatør Roald Stensland!

Under tømming av en container oppe i Bratlandskaret ved Mo i Rana fikk renovatør Roald Stensland en av sine livs hesligste opplevelser. Etter å ha fått innholdet av den svære firehjulscontaineren vel opp i bilen, kjørte han pressa og da smalt det. Sekkene i containeren eksploderte, og det var slett ikke restavfall som sprutet ut i bilen.

Overdusjet av drit

– Jeg ble overdusjet av drit fra topp til tå, og det var ikke bare en liten dusj! Du skulle rett og slett tro at noen hadde sprengt en bombe. Verken jeg eller bilen så ut. Det var tapetsert med avføring overalt, sier Stensland hoderystende til Rana Blad.

Han hadde lite å hjelpe seg med der og da, og endte derfor opp med å rive av seg klærne og hoppe rett i elva for å få av seg den verste mannlorten.

Ventet i sko og truse

– Etterpå ringte jeg kona, og ba henne komme med rene klær til meg. Jeg kunne lite annet gjøre enn å sitte i bare sko og truse i bilen til hun dukket opp, sier renovatøren, som innrømmer han ble kraftig forbannet av opplevelsen.

– Der og da hadde jeg bare lyst å kjøre hjem og si opp jobben. Det er klart jeg ble eitrende sint. Det er så tullete at folk gjør slikt uten å tenke på konsekvensene. Det er så uhygienisk som det går an til å bli. Fy faen for en opplevelse, raser Roald.

Les mer om saken på: ranablad.no.