Nemanja Vidic (Foto: PAUL HANNA/Reuters)
Nemanja Vidic (Foto: PAUL HANNA/Reuters)
premierleaguerykter2
premierleaguerykter2

Sjekk torsdagens Premier League-rykter her

Nemanja Vidic blir igjen koblet til Real Madrid. Og hvor ender Aston Villas stjernespiller James Milner opp neste sesong? Les alt på torsdagens ryktebørs.

VM er over. Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Arsenals manager Arsene Wenger tror at han kan overtale forsvarsspilleren Sol Campbell til å takke nei til både Newcastle, Sunderland og Celtic - for å bli værende hos «The Gunners».

Aston Villa
Ifølge flere tabloider vil James Milner nekte å skrive under på en ny kontrakt med Villa - i protest mot at klubben ikke er villig til å selge ham til Manchester City. Aston Villa har tidligere avslått et bud på 225 millioner kroner fra kjøpesterke City.

Birmingham
Freddie Ljungbergs agenter undersøker mulighetene for svensken til å vende tilbake til Premier League. Birmingham City ryktes å være interessert i den tidligere Arsenal-stjernen.

Blackburn
Blackburns prøvespiller Andranik Teymourian har imponert så mye at han er blitt invitert med på Rovers' oppkjøringsturné i Australia av manager Sam Allardyce.

Blackpool
Francis Jeffers vil signere en kontrakt med Blackpool i løpet av de nærmeste dagene. Han føler seg sikker på at han er god nok til å score i Premier League igjen.

Bolton
En artikkel i lokalavisen Bolton News forteller at Bolton Wanderers vil fullføre overgangen for Portsmouth-spissen David Nugent forrige uke.

Chelsea
Chelsea håper på å snyte både Barcelona og Bayern München for Benficas defensive midtbanespiller Ramires. Brasils VM-stjerne har fått en prislapp på rundt 200 millioner kroner.

Everton
Arsenal har lenge hatt Evertons Mikel Arteta på sin ønskeliste, skriver The Daily Mail. Men nå får manager Arsene Wenger konkurranse fra Sevilla om å sikre seg midtbanespilleren.

Everton har så langt opplyst at ingen bud foreligger på 28-åringen, men Sevilla skal nå være klar til å legge inn et bud på rundt 90 millioner kroner i løpet av de nærmeste dagene.

Fulham
Martin Jol har takket endelig nei til å overta som hovedmanager i Fulham. Det bekrefter Jols arbeidsgiver Ajax på klubbens egen hjemmeside.

Liverpool
Roy Hodgson er desperat etter å sikre seg Manchester Citys venstreback Wayne Bridge. Hodgson vil i tillegg hente inn to eller tre spillere før Premier League-sesongen starter 14. august, melder Sky Sports News.

Man. City
Manchester Citys manager Roberto Mancini hevder at han ikke har hastverk med å kjøpe nye stjerner. Han har tid til å vente på underskriften til spillere som Inter Milans Mario Balotelli og Aston Villas midtbanestjerne James Milner frem til sesongstart.

Man. United
Nemanja Vidic blir igjen koblet til Real Madrid. Nå spekuleres det i at Manchester United vil hente inn forsvarsspillerne Bruno Alves som erstatter.

Newcastle
Newcastle United bekrefter torsdag at klubben har signert Evertons tidligere midtbanespiller Dan Gosling på en fireårskontrakt.

Stoke
Stoke City har fått midler til nye spillere - og øverst på ønskelisten står James Beattie og Wigan-spissen Hugo Rodallega.

Sunderland
Sunderlands manager Steve Bruce har kastet seg inn i jakten på Englands landslagskeeper David James. Keeperen er også ønsket av skotske Celtic.

Tottenham
Spanske medier hevder å ha kjennskap til at Raul har bestemt seg for å spille for Tottenham neste sesong. Real Madrid-legenden Raul kan gå gratis til Spurs som Bosman-spiller. Også Newcastle jakter på Rauls underskrift.

West Bromwich
WBA er i ferd med å sikre seg tidligere Hull City-spiller George Boateng. Midtbanespilleren er for tiden på treningsopphold i klubben.

West Ham
West Ham er favoritter til å stikke av med underskriften til Remy etter å ha kommet med et bud på 130 millioner kroner. Angriperen Remy spiller for franske Nice.

Wigan
Wigan har lagt 20 millioner kroner på bordet i et forsøk på å sikre seg PSV Eindhovens forsvarsstjerne Carlos Salcido.

Wolverhampton
Wolves' forsvarsspiller Christophe Berra håper på å signere en ny langtidskontrakt Molineux.