Wayne Bridge og John Terry (Foto: ZKM/LNG/wenn.com)
Wayne Bridge og John Terry (Foto: ZKM/LNG/wenn.com)

- Liverpool planlegger bud på City-stjerne

Venstrebacken Wayne Bridge topper Roy Hodgsons ønskeliste.

- Vi jobber også med å hente en eller to nye spillere som vil gjøre troppen enda sterkere.

Roy Hodgson er på desperat jakt etter ny venstreback.

Manchester Citys Wayne Bridge kan bli løsningen på den nye Liverpool-managerens backproblem.

Planlegger bud
Ifølge The Daily Mirror planlegger Liverpool i løpet av kort tid å legge inn et sjokkbud på Manchester Citys Wayne Bridge.

30 år gamle Wayne Bridges fremtid i Manchester City er usikker, etter at den megarike klubben nylig bekreftet signeringen av venstrebacken Alexander Kolarov fra Lazio.

City punger ut med 170 millioner kroner for Kolarov, og det er ventet at Bridge blir henvist til benken kommende sesong på grunn av ankomsten til den nye backen.

Roy Hodgson øyner å få hentet Brigde på «billigsalg». Han kan nærmest garantere Bridge fast plass i startoppstillingen på Anfield.

- Vi jobber med å hente inn en eller to nye spillere som vil gjøre troppen enda sterkere, bekrefter Hodgson overfor Sky Sports News.

Wayne Bridge (Foto: Jon Super/AP)
Wayne Bridge (Foto: Jon Super/AP)

Faller brikkene på plass?
Hodgson har allerede sikret seg underskriften til Joe Cole - rett foran nesen på storklubber som Manchester United, Arsenal og Tottenham. Cole skrev under på en fireårskontrakt på Anfield.

Sikrer Hodgson seg også underskriften til Bridge er det nok ikke lenge før Liverpool kan utpekes som en av vinnerne på overgangsmarkedet denne sommeren.