Fernando Torres (Foto: MARCOS BRINDICCI/Reuters)
Fernando Torres (Foto: MARCOS BRINDICCI/Reuters)

Hodgson tror Torres blir på Anfield

Roy Hodgson tror Fernando Torres gjør som Steven Gerrard - og blir værende på Anfield.

- Forhåpentligvis kan dette etterfølges av at Fernando Torres gjør det klart at han blir. Vi jobber også med å hente en eller to nye spillere som vil gjøre troppen enda sterkere.

Fernando Torres har blitt koblet til blant annet Manchester City, Chelsea og Barcelona de siste ukene.

Engelske medier har spekulert i at den spanske stjernespissen vil forlate Anfield for å spille for en klubb som deltar i Mesterligaen kommende sesong.

Men Liverpools nye manager Roy Hodgson føler seg sikker på at Fernando Torres vil gjøre som Steven Gerrard - og dedikere sin fremtid på Anfield.

Tror Torres blir
- Christian Purslow (Liverpools formann, red. anm) har snakket med Fernando Torres de siste to dagene, og Torres har nok sagt hva han mener. Men jeg har faktisk ikke snakket med ham foreløpig, forteller Hodgson til Sky Sports News.

Liverpool sikret seg tidligere denne uken underskriften til Chelseas Joe Cole - rett foran nesen til klubber som Tottenham, Arsenal og Manchester United.

Hodgson tror på en fremgangsrik sesong på Anfield.

- Det var store nyheter for klubben tirsdag denne uken, etter signeringen av Joe Cole og Steven Gerrard som dedikerte sin fremtid til klubben. Forhåpentligvis kan dette etterfølges av at Fernando Torres gjør det klart at han blir. Vi jobber også med å hente en eller to nye spillere som vil gjøre troppen enda sterkere, røper Hodgson.

NY LIVERPOOL-MANAGER: Roy Hodgson. (Foto: ANDREW YATES/Afp)
NY LIVERPOOL-MANAGER: Roy Hodgson. (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Venter med å snakke med Mascherano
Hodgson, som har en fortid som Viking-trener i Tippeligaen, har imidlertid foreløpig ikke fått snakket med Argentinas VM-stjerne Javier Mascherano om fremtiden i Liverpool.

Mascheranos fremtid på Anfield er usikker, etter at Inter og tidligere Liverpool-sjef Rafael Benitez har gjort det klart at de vil hente ham til Serie A.

- Mascherano er på ferie. Han er ikke tilbake før 5. august, og når han er tilbake i klubben vil vi snakke med ham. Ikke før det, forteller Hodgson.