tor østhagen  (Foto: Falch, Knut/SCANPIX)
tor østhagen (Foto: Falch, Knut/SCANPIX)

- Stabæk-ledelsen har ikke behandlet oss godt

Det sier fysioterapeutene i det medisinske apparatet i Stabæk.

Skadeforfulgte Stabæk har sagt opp kontrakten med sitt medisinske støtteaparat med virkning fra sesongslutt. Nå er fysioterapeutene i teamet opprørt - og føler de ikke er blitt hørt i saken.

- Det er dårlig håndtert av ledelsen og for oss som har holdt på i mange år, er det litt trist. Vi mener ledelsen i Stabæk og det sportslige utvalget ikke har behandlet oss godt, sier Tor Østhagen, fysioterapeut på Stabækklinikken.

Stor uenighet
For Stabæk har slitt med skader i år, men i det medisinske apparatet og i ledelsen har det vært mye uro rundt spillerbehandlingen.

- Det er ingen hemmelighet at det har vært stor uenighet mellom oss og klubben om hvordan vi rehabiliterer og behandler spillerne, fortsetter han.

Ikke med på evaluering
I tillegg reagerer de på at de og hele vårsesongen skal ha blitt vurdert uten å vite om det.

- De har sagt at de har gjort en evaluering av oss, men ingen av oss har sett den eller blitt spurt om det. Så jeg setter et stort spørsmålstegn til det, sier fysioterapeuten.

Ikke mer Stabæk
Det nye støtteapparatet er ikke klart ennå og det nåværende vil jobbe ut sesongen. Det er medisinsk ansvarlig Arne Røde, som er i det samme støtteapparatet som har blitt sagt opp, som skal lede det, og han utelukker ikke at noen i støtteapparatet vil fortsette. Men fysioterapeutene har mistet tilliten til klubben.

- Tror du det blir mer Stabæk på dere?

- Nei, ikke sånn som det ser ut nå. Det er merkelig, sier Østhagen.

Det har ikke lykkes for TV 2 Sporten å komme i kontakt med Stabæk-ledelsen om kritikken.