Steven Gerrard (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Steven Gerrard (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Gerrard ser for seg Liverpool-fremtid med Cole

- Det blir fantastisk å spille ved siden av ham i den røde Liverpool-trøya.

Steven Gerrard var tilbake på treningsfeltet tirsdag, og benyttet anledningen til å lovprise signeringen av Joe Cole.

Cole har skrevet under på en fireårskontrakt med klubben. Det eneste som gjenstår er de medisinske undersøkelsene.

Kjenner Cole godt
- Det er en glimrende signering for oss. Jeg kjenner Joe bra gjennom landslaget og har sett på nært hold hvor god han er, sier Gerrard til Liverpools hjemmeside.

Det er en glimrende signering for oss.

I Chelsea vant Cole tre ligamesterskap og to FA-cuptitler i løpet av en syvårsperiode. Nå håper Gerrard at Cole kan hjelpe Liverpool til nye triumfer i sesongene som kommer.

- Han har demonstrert sine ferdigheter gjennom mange år i Premier League - noen ganger mot oss - så det blir fantastisk å spille ved siden av ham i den røde Liverpool-trøya, sier Gerrard.

Trengte tenkepause
Liverpool-kapteinen forklarer samtidig hvorfor han ikke forpliktet seg til Liverpool på et tidligere tidspunkt. Sommeren har vært preget av intense spekulasjoner rundt Gerrards fremtid, med Real Madrid hyppig nevnt som en mulig ny arbeidsgiver for 30-åringen.

- Jeg gjorde det klart at jeg rett og slett trengte å fokusere på VM, og deretter reise på en fin ferie sammen med familien, sier han. Nå har Gerrard snakket med manager Roy Hodgson, og han likte det han fikk høre.

Steven Gerrard og Joe Cole (Foto: JEWEL SAMAD/Afp)
Steven Gerrard og Joe Cole (Foto: JEWEL SAMAD/Afp)

- Jeg ønsket å møte Roy Hodgson personlig. Etter å ha gjort det er jeg veldig imponert over planene hans for lagets fremtid, sier Gerrard.

Nå ser han lyst på de kommende månedene, etter at Rafa Benitez' avgang og klubbens økonomiske problemer har preget nyhetsbildet en god stund.

- Jeg har akkurat returnert til Melwood sammen med noen av de andre VM-spillerne, men jeg kan ikke vente til den nye sesongen kommer i gang.

Hodgson jubler
Gerrards uttalelser gleder Hodgson. Han satser på å beholde bærebjelkene i laget, og får han også et ja fra Fernando Torres, står klubben med et solid fundament foran kommende sesong. Den eneste som ser ut til å glippe er Javier Mascherano. Ifølge ryktebørsen ønsker argentineren å følge etter Benitez til Inter.

Dette er fantastiske nyheter.

- Dette er fantastiske nyheter. Det er ingen i Liverpool i dag som ikke vil reagere med glede over å høre dette, sier Hodgson til LFC TV.

- Han er en spiller jeg så frem til å jobbe sammen med da jeg kom til Liverpool. Med hans forpliktelse til klubben ser det nå ut til å skje. Det gir alle en stor boost - uten tvil, sier Hodgson.

Han håper nå at klubben greier å hente inn ytterligere en spiller eller to, slik at Liverpool kan stille et enda bedre lag på papiret enn tilfellet var forrige sesong.