premierleaguerykter2
premierleaguerykter2

Her er tirsdagens Premier League-rykter

Premier Leagues høyeste spiller til Tyskland? Er ryktene om en City-overgang for Didier Drogba bare oppspinn? Og sjekk hvem som skal være interesserte i Mesut Özil.

VM er over. Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Arsenal, Tottenham og Manchester United skal alle ha fått med seg budskapet til Werder Bremen om at midtbanespilleren Mesut Ozil er til salgs dersom det riktige budet kommer. Dermed kan det være duket for budrunde om den unge tyskeren, skriver Metro. Dersom Arsenal får tilslaget for Özil kan det åpne for et salg av Cesc Fabregas til Barcelona. Deportivo El Mundo melder at Arsenal har gitt Barcelona beskjed om at de krever 60 millioner Euro, eller nærmere 490 millioner kroner for Fabregas. Barca vil gi ca. 325 millioner. Kanskje møtes partene på halvveien, spekulerer den spanske sportsavisen. Samtidig er spissen Eduardo på det nærmeste klar for Sjakthar Donetsk. Det meldes også at Arsène Wenger skal ha fått et bud på 14 millioner pund for Evertons forsvarsspiller, Phil Jagielka, avslått.

Aston Villa
Aston Villa-vingen Ashley Young har gitt klubben beskjed om at han ønsker å forlenge sin kontrakt. Franske Sebastien Frey skal være aktuell for Villa, men spillerens agent Giovanni Branchini avviser at Martin O'Neill har forhørt seg. Ifølge rapportene er Aston Villas Nigel Reo-Coker aktuell for Bolton.

Birmingham
Daily Mail skriver at Birmingham ønsker å hente de søramerikanske stjernene Juan Roman Riquelme (midtbanespiller, Argentina) og Chile-spiss Humberto Suazo. Riquelme er uten kontrakt, mens Suazo eies av de nmeksikanske klubben Monterey.

Blackburn
Blackburn er interessert i Romas franske defensive midtbanespilleren Ricardo Faty. Klubben må imidlertid belage seg på konkurranse fra West Ham om 23-åringens signatur.

Blackpool
Premier League-nykommeren er i ferd med å sette ny overgangsrekord: Derby County-spissen Rob Hulse skal være på vei til klubben for én million pund - i underkant av ti millioner kroner. Og Francis Jeffers, som har spilt både i Arsenal og Sheffield Wednesday, skal ha imponert på prøvespill denne uken.

Bolton
Bolon og Sunderland kjemper om underskriften til den algeriske landslagsspilleren Karim Matmour. De to Premier Lague-klubbene må belage seg på kamp fra tyske Borussia Mönchengladbach. Ifølge rapportene er Aston Villas Nigel Reo-Coker også aktuell for Bolton.

Chelsea
Manchester City avkrefter at de ønsker å legge inn bud på Chelseas superspiss Didier Drogba, slik The Sun spekulerer i. Det meldes også at Chelseas midtbanespiller Deco nærmer seg en overgang til brasilianske Fluminense. The Mirror hevder på deres side å vite at Real Madrid vil tilby Kaka i bytte mot Ashley Cole.

Everton
Arsenal skal ha fått et bud på 14 millioner pund for Evertons forsvarsspiller, Phil Jagielka. Samtidig tiltar ryktene om at midtbansepilleren Steven Pienaar er på vei til Inter i styrke.

Fulham
Nederlandske vil ikke slippe sin trener Martin Jol til Fulham. Jol er Fulhams førstevalg til den ledige managerjobben. Jol selv uttaler at han ønsker å respektere sin kontrakt med Ajax.

Liverpool
Steven Gerrard sier at han er klar til å fortsette karrièren på Anfield etter samtaler med manager Roy Hodgson. Gerrard avslører også at han spilte en viktig rolle med å overtale Joe Cole til å velge Liverpool under sommerens VM-sluttspill. Jamie Carragher uttaler at han håper at signeringen av Cole bare er begynnelsen på klubbens sommerhandel.

Man. City
Manchester City avkrefter at de ønsker å legge inn bud på Chelseas superspiss Didier Drogba, slik The Sun skriver tirsdag. Inter-trener Rafael Benítez antyder at City-aktuelle Mario Balotelli er til salgs dersom buder er stort nok.

Man. United
Arsenal, Tottenham og Manchester United skal alle ha fått med seg budskapet til Werder Bremen om at midtbanespilleren Mesut Ozil er til salgs dersom det riktige budet kommer. Dermed kan det være duket for budrunde om den unge tyskeren, skriver Metro. Sir Alex Ferguson virker imidlertid ikke å være veldig kjøpelysten. - Jeg er fornøyd med den stallen vi har og de kjøpene vi har gjort, sier han ifølge The Scotsman.

Newcastle
Fra Newcastle til Sunderland: Etter å ha vært meldt så godt som klar for Newcastle i engelske medier, skal Sol Campbell nå i stedet være på vei til erkerivalen Sunderland. Newcastle skal ikke lenger være interessert i midtstopperveteranen.

Stoke
Liam Lawrence flytter til Skottland neste sesong. Han blir etter alt å dømme Celtic-spiller etter en overgang verdt i underkant av 20 millioner kroner.

Sunderland
Bolton og Sunderland kjemper om underskriften til den algeriske landslagsspilleren Karim Matmour. De to Premier Lague-klubbene må belage seg på kamp fra tyske Borussia Mönchengladbach

Tottenham
Arsenal, Tottenham og Manchester United skal alle ha fått med seg budskapet til Werder Bremen om at midtbanespilleren Mesut Ozil er til salgs dersom det riktige budet kommer. Dermed kan det være duket for budrunde om den unge tyskeren, skriver Metro. Tottenham linkes også til Spartak Moskvas 31 år gamle målvakt Stipe Pletikosa. Juventus snuser på Gareth Bale, påstår den mindre pålitelige avisen Daily Express.

West Bromwich
Blackburn-spissen Jason Roberts ble i går linket til West Brom. Overfor Click Lancashire sier han at han har hørt ryktene selv, men sier at han ikke har noe imot å bli værende i Rovers.

West Ham
Både West Ham og Manchester City skal ha tilbudt Joe Cole bedre lønn enn han får i Liverpool, men han valgte altså likevel å reise til Merseyside fremfor å returnere til gamleklubben.

Wigan
Wigan-manager Roberto Martinez jobber for å få låne Chelseas 21 år gamle spiss Franco Di Santo ut sesongen. Samme mann har også gitt Antolin Alcaraz beskjed om at han bare har å belage seg på å bli i klubben en stund til.

Wolverhampton
Stefan Maierhofer er Premier Leagues høyeste spiller. Nå kan han forsvinne til Tyskland. Ifølge tyske medier er han aktuell for en låneovergang til Duisburg. Også Sheffield United skal være interessert, men har, i likhet med Duisburg, lite penger å rutte med.