Mesut Ozil (Foto: MARCELO DEL POZO/Reuters)
Mesut Ozil (Foto: MARCELO DEL POZO/Reuters)

Her er mandagens Premier League-rykter

Både Manchester United og Chelsea jager Werder Bremens og Tysklands VM-stjerne Mesut Ozil.

VM er over. Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til seriestart.

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Cesc Fabregas har lenge ryktes å være på vei til Barcelona. Men på en pressekonferanse mandag sier Barca-trener Pep Guardiola at Fabregas blir for dyr.

- Jeg tror at Cesc koster for mye. Vi vil at han skal komme hit, men Arsenal vil ikke forhandle. Da kommer han ikke. Jeg tror at de vil beholde ham i Arsenal, og at andre klubber som Real Madrid også vil ha ham. Han er en fantastisk spiller, sa Barca-bossen.

Aston Villa
Ifølge ulike engelske medier skal Aston Villa være klar til å selge midtbanespilleren Nigel Reo-Coker til enten Premier League-rivalen Bolton Wanderers eller Blackburn Rovers.

Birmingham
Birmingham skal være i sluttforhandlinger om å kjøpe AZ Alkmaars 23 år gamle angriper Moussa Dembele.

Blackburn
Blackburn Rovers-spissen Jason Roberts bekrefter at han kan komme til å forlate Ewood Park. - Det stemmer at flere klubber har vist interesse, sier han.

Blackpool
Tidligere Arsenal og Everton-spiss Francis Jeffers er for tiden på prøvespill med Premier League-nykommer Blackpool etter å ha blitt løst fra kontrakten med Sheffield Wednesday.

Bolton
Bolton Wanderers-keeper Ali Al-Habsi har nylig forlatt klubben på lån til Wigan Athletic. Men Bolton-manager Owen Coyle sier at sisteskansen fremdeles er i fremtidsplanene til Bolton.

Chelsea
Joe Cole vil i løpet av de neste 48 timene ta en avgjørelse på hvor han vil spille neste sesong. Chelsea-manager Carlo Ancelotti sier at Cole kun forlater Chelsea av «økonomiske årsaker». Liverpool, Arsenal og Spurs kjemper om Coles underskrift. Liverpool har lenge vært i dialog med 28-åringens agenter, og Roy Hodgson ønsker å sikre seg en avtale med midbanespilleren i løpet av uken.

Everton
De nybakte Mesterliga-vinnerne Inter Milan ønsker å kjøpe Evertons sør-afrikanske midtbanespiller Steven Pienaar.

Fulham
Martin Jol vil bli offisielt presentert som Fulhams nye manager senere denne uken, melder BBC Sport mandag. Den 54 år gamle Ajax-treneren har lenge vært i forhandlinger om en kontrakt med Fulham, og partene skal nå være enige om betingelsene.

Liverpool
Liverpool føler seg sikre på at Joe Cole vil takke ja til en treårskontrakt verdt 900.000 kroner i uken på Anfield. Cole er Bosman-spiller og står for øyeblikket uten kontrakt.

Man. City
Zlatan Ibrahomvic blir igjen koblet til kjøpesterke City. På en pressekonferanse mandag kommenterte Barcelonas trener Pep Guardiola ryktene om et mulig salg av Zlatan Ibrahimovic.

- Zlatan gjorde masse bra for oss i fjor. Men Ibra bestemmer selv hva han vil gjøre. Han og agenten bestemmer hva som er best for Zlatans fremtid, konkluderer Guardiola.

Man. United
Manchester United, Chelsea og Real Madrid vil trappe opp jakten på Tysklands VM-stjerne Mesut Ozil etter at Werder Bremen har konkludert med at de trolig må selge midtbanespilleren fremfor å la han gå som Bosman-spiller neste sommer. Ryktene om en mulig Ozil-overgang til Manchester United blir gjengitt på klubbens egen ryktebørs «The Gossip» på hjemmesiden.

Newcastle
Newcastle har kastet seg inn i jakten på veteranstopperen Sol Campbell, som er Bosman-spiller etter oppholdet i Arsenal forrige sesong.

Stoke
Stoke-vingen Liam Lawrence røper at han vil skrive under for Celtic i løpet av den kommende uken.

Sunderland
Sunderland-spissen Martyn Waghorn bekrefter at han ønsker seg til Hull City for å spille under Nigel Pearson.

Tottenham
Tottenhams manager Harry Redknapp vil gjøre et forsøk på å sikre seg Manchester Citys Craig Bellamy på «billigsalg». Redknapp skal lenge ha vært en stor beundrer av Bellamy. Nå håper Spurs-manageren på at City vil slippe angriperen billig, skriver The Daily Mirror. Spurs håper at City går med på å selge Bellamy for rundt 28 millioner kroner fordi klubben allerede har hentet den spanske VM-stjernen David Silva som erstatter.

West Bromwich
West Bromwich Albion-sjef Roberto di Matteo har lagt inn et bud på Blackburn Rovers-spiss Jason Roberts.

West Ham
West Bromwich Albions midtbanespiller Graham Dorrans har signert en ny fireårskontrakt med «Baggies». Dermed må West Ham gi opp håper om å kjøpe 23-åringen, skriver BBC.

Wigan
Wigans manager Roberto Martinez vil hente Chelseas argentinske angriper Franco Di Santo på lån ut sesongen.

Wolverhampton
Ronald Zubar kan være ute av spill i lang tid på grunn av en ankelskade. Først i dag får Wolves svaret på hvor alvorlig skaden er.