hodgson
hodgson

Hodgson: - Positiv samtale med Torres

Roy Hodgson tror Fernando Torres blir værende på Anfield. Emiliano Insua er så godt som klar for Fiorentina.

Den ferske Liverpool-manageren Roy Hodgson har kommet godt i gang med trenerjobben på Anfield.

Positiv Torres-samtale
62-åringen har begynt kartleggingen av klubbens stall og forteller at han har fått svært positive signaler fra klubbens ettertraktede spiss, Fernando Torres.

- Jeg har møtt ham og resultatet av samtalen var veldig oppløftende. Det var en fin samtale som fant sted på et sted der han ferierer etter VM. Så langt jeg er bekymret er han Liverpool-spiller og vi vil at han skal fortsette å være Liverpool-spiller. Han er ikke til salgs, vi ønsker ikke noen bud for ham fordi vi vil beholde ham, sier Hodgson i et intervju med Sky Sports.

Se intervju med Hodgson i videovinduet øverst.

Får ikke fatt i Mascherano
Hodgson har imidlertid ikke fått snakket ut med klubbens andre hete navn på «ryktebørsen», Javier Mascherano.

- Jeg har forsøkt å komme i kontakt med han. Jeg har lagt igjen meldinger på telefonsvareren hans, men jeg har ennå ikke fått noe svar. Men det er forståelig siden han hadde et veldig tøft VM. Jeg tror han har reist tilbake til Argentina og dda er det ikke alltid like lett å komme i kontakt. Jeg har forsøkt å nå ham og gjort det klart at jeg er veldig klar for å snakke med ham når han har anledning.

Ingen Inter-kontakt
Den argentinske midtbanespilleren har i lang tid blitt linket til Inter.

Les også: - Inter har en plan for å hente Mascherano

Mascheranos agent uttalte tidligere denne uka at det vil være «en drøm» for 26-åringen å spille for Inter.

Hodgson hevder imidlertid at Inter ikke har kommet med en henvendelse om Mascerano.

- Så vidt jeg vet har ikke vi fått noen henvendelsefra Inter så jeg vet ikke hvor de uttalelsene kommer fra, avsluttet Hodgson.

Insua på vei til «Viola»
En spiller som med sikkerhet er ferdig på Anfield er Mascheranos landsmann Emiliano Insua.

Liverpool bekreftet lørdag at de har akseptert et bud fra italienske Fiorentina for venstrebacken.

- Vi er enige om overgangssummen for Emiliano Insua og har gitt dem tillatelse til å snakke med spilleren. Emiliano har nå forlatt klubbens treningsleir i Sveits, heter det i en uttalselse påklubbens offisielle nettside.

PS: Liverpool skulle egentlig begynt sesongoppkjøringen med treningskamp mot saudiarabiske Al-Hilal i Østerrike lørdag kveld, men på grunn av overvann på banen måtte kampen avlyses. - Dommeren hadde ikke noe valg, sa Hodgson om at hans første kamp som Liverpool-manager regnet bort.