poljac
poljac

Poljac fikk besøk fra sin tyrkiske klubb

Lagkameratene rykket opp for Branimir Poljac, som ble alvorlig skadd i en bilulykke tidligere i år. Nå er drakten hans fredet i tyrkiske Konyaspor.

Oslo (TV2 Sporten): Det ble et sterkt men godt gjensyn med både spillere og støtteapparat da Branimir Poljac fikk besøk av sin tyrkiske klubb Konyaspor på Sunnaas sykehus i dag.

- Jeg føler meg sterkere og bedre for hver dag

- Det betyr mye for meg at de kommer på besøk, jeg er glad i alle sammen, både presidenten, treneren og spillerne, sier en rørt Branimir Poljac til TV2 Sporten

Etter en treningsøkt med sin tyrkiske klubb var den tidligere Stabæk spilleren på vei hjem sammen med sin lillebror da den fatale bilulykken skjedde den andre april i år.

- Et mirakel
26 åringen ble livstruende skadet og lammet fra halsen og ned. Legene kunne ikke gi noen sikre prognoser på om lammelsene ville bli permanente eller ei. Derfor ble utsendingen fra Konyanspor positivt overasket etter gjensynet med nordmannen i dag.

- For oss er det et mirakel at han kan bevege armene. Når han forlot Tyrkia kunne han ikke røre noen ting. Nå håper vi på at han kanskje vil få tilbake førligheten i beina etterhvert og komme seg opp av rullestolen. Vi er utrolig stolte av måten han har taklet dette på, sier lagkamerat Eser Yagmur.

- Jeg føler meg sterkere og bedre for hver dag, sier en optimistisk Poljac.

Fikk pokalen
Etter ulykken lovte hele klubben å fortsette fremgangene og rykke opp til den øverste divisjonen til ære for sin skadde lagkamerat. I dag kom beviset til Norge. Klubbens trener kunne overrekke Poljac opprykkspokalen som viser at Konyanspor er tilbake i den gjenveste ligaen.

- Vi spiller nå med tolv mann på banen. Vi føler at du er med oss hele tiden. Vi er veldig stolte av deg, sier klubbens president Bahattin Karapinar.

Konyanspor har samtidig fredet Poljacs drakt i håp om at han en dag vil komme tilbake

- Om han kommer tilbake om et eller to år, så er drakt nummer ti hans og han skal spille på laget, fastslår lagkameraten Eser.

- Jeg setter meg små delmål om gangen, men drømmen min er en gang å spille fotball igjen, sier Branimir Poljac