Fernando Torres (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
Fernando Torres (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)

Her er lørdagens Premier League-rykter

Chelsea vil knuse klubbrekorden for Fernando Torres. Og er Nemanja Vidic' dager på Old Trafford talte?

VM er over. Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august. Dette er «Silly Season».

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Siste nytt i overgangssagaen rundt Cesc Fabregas: Barcelona skal vurdere å skrinlegge planene om å hente Cesc til Camp Nou. Spilleren selv skal ha reagert med forferdelse da han fikk vite det, skriver Daily Mail.

Aston Villa
Velrenommerte The Guardian skriver at Villa skal være i ferd med å gi opp å beholde James Milner. De har fortsatt ikke gitt landslagsspilleren et nytt tilbud, og sterkt fremtredende i kulissene lurer fortsatt Manchester City.

Birmingham
Alex McLeish er ikke langt unna å signere en ny kontrakt med klubben han har vært manager for siden 2007.

Blackburn
Sam Allardyce er en av flere som ønsker å hente FC Cluj-spissen Lacina Traore. Han har fått merkelappen «den nye Adebayor»...

Blackpool
Sitatmaskinen Ian Holloway skal bli en morsom mann å følge i pressen kommende sesong. For han har i hvert fall ikke tenkt seg bort fra klubben. Han kaller ryktene om at han er i ferd med å forlate Blackpool «latterlige».

Bolton
Bolton skal ha en opsjon dersom Arsene Wenger bestemmer seg for å låne ut stortalentet Jack Wilshere igjen.

Chelsea
Roman Abramovitsj trapper opp jakten på Fernando Torres. Ifølge The Sun har Chelsea bestemt seg for å knuse klubbrekorden og by 480 millioner kroner for Torres.

Everton
David Moyes vil svært gjerne ha Landon Donovan tilbake til Goodison Park, men skal ha fått beskjed om at det denne gangen ikke kommer på tale.

Fulham
Det hersker bekymring på Craven Cottage, ettersom sesongen nærmer seg med stormskritt - uten at en erstatter for Roy Hodgson er på plass. Og nå frykter Fulham at Ajax-trener Martin Jol blir for dyr. Fulham ønsker også å snappe Steve Sidwell foran nesa på West Ham, skriver The Sun.

Liverpool
Roy Hodgson har pratet med Steven Gerrard og Fernando Torres om fremtiden, men Javier Mascherano er som sunket i jorden. - Han tar ikke telefonen og svarer ikke på meldingene mine, sier Hodgson. Samtidig står Olympiakos klare til å overta Albert Riera. Liverpool ønsker å bruke pengene på Loic Remy, som vi skrev om i går. En gladnyhet for Liverpool-fansen er Lucas Leivas' ønske om å bli på Anfield, til tross for interesse fra Italia. - Jeg trives i Liverpool og ser frem til min fjerde sesong, sier 23-åringen. Samtidig fortsetter forhandlingene rundt Emiliano Insuas overgang til Fiorentina.

Man. City
City ønsker fortsatt å hente Mario Balotelli. Vil bråkebøtta lykkes i England? Overskrifter blir det garantert...

Man. United
Nemanja Vidic har lenge vært koblet til Real Madrid, og i dag skriver The Sun at ønsket ikke er blitt mindre i sommer. Men Federico Macheda blir i United. Det sier italienerens agent.

Newcastle
Midtstopper Steven Taylor snakker endelig om slåsskampen som sendte ham på sykehus med brukket kjeve i mars. Han forsikrer at episoden ble hauset opp i mediene og at det bare er velstand å spore i klubblokalene og på treningsfeltet for tiden - og at han ønsker å bli i klubben.

Stoke
Robert Huth sier «ikke få panikk!» til fansen etter at Stoke kun har hentet inn én spiller i sommer. Reservekeeper Carlo Nash er i hvert fall ikke nok til å tilfredsstille fansen. Huth er overbevist om at Tony Pulis kommer til å handle i slutten av overgangsvinduet.

Sunderland
Black Cats vil ha Stephen Ireland, men spillerens lønn kan komme i veien for en eventuell overgang. Ireland tjener nærmere 600.000 kroner i uka i Manchester City.

Tottenham
Spurs lemper gjerne Robbie Keane over til Aston Villa. Hvorfor? For å gjøre plass til Craig Bellamy.

West Bromwich
Stille og rolig på Albions-fronten denne lørdagen. Dean Kiely sier i det minste at jakten på en ny keeper som skal kunne konkurrere med Scott Carson fortsetter ufortrødent.

West Ham
Portsmouth selger ut og West Ham skal være enige om en avtale for midtstopperen Tal Ben Haim. Hammers har også hentet den meksikanske landslagsspilleren Pablo Barrera for nesten 40 millioner kroner.

Wigan
Wigan er heller ikke blant lagene det skrives mest om i disse tider. Roberto Martinez' kan i det minste glede seg over at Titus Brambles rekonvalens går over all forventning.

Wolverhampton
Jelle Van Damme debuterer trolig i Wolves-trøya i dag. Den belgiske landslagsspilleren ser ut til å være sikret en plass på laget som møter Bohemians. Forøvrig sier Mick McCarthy at Arsenal ikke har kommet med et bud på Kevin Doyle.