Maicon Mourinho (Foto: MAX ROSSI/REUTERS)
Maicon Mourinho (Foto: MAX ROSSI/REUTERS)

- Mourinho vil øke budet på Maicon

José Mourinho skal ha gitt Florentino Pérez klar beskjed om å hoste opp penger til brasilianeren.

Trener José Mourinho har fått full kontroll over spillerkjøp og spillersalg i Real Madrid.

Aktiv på overgangsmarkedet
Mourinho har allerede hentet vingen Angel Di María fra Benfica. Tordag ble det kjent at klubben også har kjøpt stortalentet Pedro León fra Getafe. Før Mourinhos ankomst hadde klubben allerede sikret seg unggutten Sergio Canales fra Racing Santander

Real Madrid er på ingen måte ferdig med sommerhandelen. Klubben skal være nær en avtale med Stuttgart om den tyske VM-stjernen Sami Khedira.

Mourinhos hovedmål på overgangsmarkedet, Inters brasilianske høyreback Maicon, har imidlertid vist seg vanskeligere få tak i.

Real Madrid-presentent Florentino Pérez skal ha tilbudt Inter i underkant av 200 millioner kroner, men Inter har gitt Perez klar beskjed om at de ikke vil slippe Maicon for mindre enn 270 millioner kroner.

Morinho krever Maicon-kjøp
Den prisen skremmer ikke Mourinho som har instruert Pérez om å hoste opp de drøyt 70 millionene som mangler. Det skriver det italienske sportnettstedet Sportmediaset.it.

Real Madrid har allerede Spanias landslagsstjerne Sergio Ramos på høyrebacken, men Mourinho skal ønske å bruke Ramos på høyre kant.

Inters sportsdirektør Marco Branca uttalte onsdag at han ikke har planer om å selge Maicon billig, men at han lytter til bud.

Det har tidligere vært spekulert i at Mourinho også ønsker å hente Chelseas venstreback Ashley Cole til Santiago Bernabéu. Mourinho ser med andre ord ut til å få nok av klassespillere å velge mellom på backplass neste sesong.

Les også: - Cole nær Real Madrid-overgang

Real Madrid har alt kvittet seg med veteranen Guti som er klar for tyrkiske Besiktas. Det ligger også i kortene at klubblegenden Raúl forlater klubben og Schalke 04 er trolig neste stoppested for 33-åringen.