RETUR?: Det ryktes at fyrtårnet Peter Crouch er på vei tilbake til Liverpool. (Foto: SANG TAN/AP)
RETUR?: Det ryktes at fyrtårnet Peter Crouch er på vei tilbake til Liverpool. (Foto: SANG TAN/AP)

Her er onsdagens Premier League-rykter

Henter Liverpool tilbake Peter Crouch? Og hvem blir keeper i Arsenal?

VM er over. Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august. Dette er «Silly Season».

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Det virker som om det er avgjort at Arsenal skal ha ny keeper. Mark Schwarzer har lenge virket å være førstevalget. Nå har Fulham satt en pris på 40 millioner kroner for nesten-pensjonisten. Samtidig har Fiorentina hentet inn Artur Boruc, noe som åpner for exit for Sebastien Frey. Og ettersom han har fransk pass, så er det nærliggende å tro at Arsene Wenger fort flytter ham øverst på ønskelisten sin. Den samme Wenger uttaler seg til kroatisk presse at han forventer store ting av Eduardo denne sesongen. Dermed ser det ut til at kroatbrassen får en ny sesong til å bevise at han duger i Premier League.

Aston Villa
Nathan Delfouneso har noen angrepsspillere foran seg i køen på Villa Park. Nå ønsker Leeds å leie unggutten og slippe ham løs i The Championship til høsten. Stephen Ireland er blitt overflødig i Manchester City, men er ønsket i Aston Villa. Lukter det James Milner til City i bytte med Ireland og en god bunke med pundsedler?

Birmingham
Garry O'Connor har alene sysselsatt en person i Birminghams medisinske apparat etter overgangen fra Lokomotiv Moskva. Men Alex McLeish tror fortsatt skotten har noe å bidra med og har gitt ham en ny halvtårskontrakt. Det er mulig han da må kjempe med Ryan Babel om en plass i Brums-angrepet. «Big Eck» er i ferd med å smelle 80 millioner kroner på bordet for Liverpool-spissen.

Blackburn
Ikke så mye som skjer på Ewood Park om dagen. Men manager Sam Allardyce leker med tanken på å få Gary O'Neil til klubben. Han er faktisk så tent på tanken at han har spurt Middlesbrough om hva de skal ha for midtbanespilleren.

Blackpool
Blackpool skal ha ønsket å hente Celtics Graham Carey på lån, men Premier League-fotball var ikke så veldig interessant. Han gikk i stedet til Huddersfield i League One. Det ser heller ikke ut til at manager Ian Holloway klarer å overtale Sir Alex Ferguson til å la Tom Cleverley ta et læreår i Blackpool. Holloway vil selv finne spillerne han vil ha. Derfor har han sagt nei til de «tusener av spillere» som er tilbudt dem i sommer.

Bolton
Manager Owen Coyle er i ferd med å raide Real Madrid. Men det er verken Kaká eller Gonzalo Higuaín han er i ferd med å sikre seg. Backen Marcos Alonso kan trolig se langt etter førstelagsfotball for de kongelige fra Madrid. Nå ser Bolton ut til å snappe unggutten foran Benfica og Getafe. Med en tidligere Real Madrid-spiller på laget, så kan nok Coyle leve med at han trolig ikke får låne Jack Wilshere fra Arsenal. Coyle er også på spissjakt, og David Nugent funket for ham i Burnley. Nå vil han gjerne ha ham til Reebok Stadium. Et annet alternativ er Chelsea-unggutten Franco Di Santo.

Chelsea
Sami Khedira headet Tyskland til VM-bronse. Nå ønsker Carlo Ancelotti å se hvordan midtbanespilleren kler blått. Chelsea-manageren ønsker i hvert fall å ta opp kampen med Real Madrid om Stuttgart-spillerens underskrift. Real Madrid-keeper Iker Casillas har sett i spåkulen at han kommer til å dele garderobe med Ashley Cole neste sesong. Mens Juliano Belletti, som ble frigitt av Chelsea etter forrige sesong, har nå funnet seg en ny klubb. Han er tilbake i hjemlandet Brasil, hvor han skal spille for Fluminense.

Everton
Everton-manager David Moyes la merke til at Japan ikke var helt bak mål under VM. Nå står visstnok midtbanespilleren Daisuke Matsui på shoppinglisten hans. En annen midtbanemann som blir koblet til The Toffees er Feyenoords unggutt Leroy Fer.

Fulham
Sven-Göran Eriksson er fortsatt den største favoritten til å bli Roy Hodgsons etterfølger som manager for Fulham. Før en manager er på plass skjer det neppe mye på overgangsfronten. Men Stefano Okaka frir til Fulham om å hente ham tilbake til klubben.

Liverpool
I serien «Liverpool henter tilbake gamle spisser» er vi i dag kommet til Peter Crouch. Noen har fått det for seg at Roy Hodgson vil hente fyrtårnet tilbake fra Tottenham-benken. En annen angriper som skal stå på Hodgsons ønskeliste er ivorianeren Gervinho. Men han ser ikke for seg at han forlater Lille med det første. Men det er flere angripere som er koblet til Liverpool. Park Chu-Young scoret for Sør-Korea i VM. Nå ønsker visstnok Hodgson å hente ham fra Monaco.

Man. City
Manchester City-ledelsen er ikke kjent for å spare på pundsedlene, men selv de synes Wolfsburgs krav på en halv milliard kroner er i meste laget for Edin Dzeko. Da henter de heller Zlatan Ibrahimovic fra Barcelona for halve summen. Milos Krasic så ut til å være så godt som klar for Juventus. Men nå frir han til Manchester City om å komme med et bud. Stephen Ireland er blitt overflødig i Manchester City, men er ønsket i Aston Villa. Lukter det James Milner til City i bytte med Ireland og en god bunke med pundsedler?

Man. United
Sochaux ønsker å hente Mame Biram Diouf på lån kommende sesong. Slett ikke umulig at det kan bli en realitet dersom Federico Macheda får et positivt svar på tekstmeldingen han sendte til Mario Balotelli hvor han ba Inter-spissen komme til Manchester United. Danny Drinkwater har kanskje Englands kuleste navn. Han er klar for en sesong på lån til Cardiff, så fort waliserne får opphevet kjøpenekten de ble ilagt på grunn av røde tall i regnskapsbøkene.

Newcastle
Mike Ashley er ikke den mest populære klubblederen Newcastle har hatt. Nå kommer det frem at han nektet Kevin Keegan å hente Bastian Schweinsteiger på billigsalg i 2008. Reservekeeper Fraser Forster kan havne på lån til Burnley. Sporting Lisboa-spissen Yannick Djalos agent hevder at Newcastle og Tottenham har lagt inn bud på over 50 millioner kroner.

Stoke
Victor Obinna kan se langt etter spilletid i Inter. Nå kan Stoke bli neste stopp for nigerianeren. Stoke-manager Tony Pulis vil ha Gary O'Neil og Middlesbrough-manager Gordon Strachan vil ha Liam Lawrence. Men noen byttehandel er ikke aktuelt, sier Pulis.

Sunderland
Steve Bruce bekrefter at ting er på gang i Sunderland. Han har flere jern i ilden. Ett av dem er Borussia Dortmund-spissen Nelson Valdez. Et annet alternativ er Catanias Maxi Lopez.

Tottenham
Sporting Lisboa-spissen Yannick Djalos' agent hevder at Newcastle og Tottenham har lagt inn bud på over 50 millioner kroner. Spurs-manager Harry Redknapp oppfordrer Joe Cole om å sette fotballen over pengene i sitt nye klubbvalg. Så spørs det da om det hjelper Tottenham i kampen mot AC Milan, Arsenal og Liverpool.

West Bromwich
West Bromwich Albion fikk gjennom leieavtalen for David N'gog likevel. Men de er ikke ferdig med sommerhandlingen av den grunn. Nå prøver klubben å snappe Frederic Piquionne foran nesen på West Ham.

West Ham
West Ham risikerer å miste Frederic Piquionne. West Bromwich Albion er kommet med et bud til franskmannen. Spissen er ikke den eneste Portsmouth-spilleren Avram Grant prøver å hente fra sin tidligere klubb. Nå sies det at Grant også ønsker å hente Aaron Mokoena.

Wigan
James McArthur har lenge vært på Wigans ønskeliste, men nå kan det se ut til at manager Roberto Martinez har sovet i timen. Unggutten ser ut til å havne i Leeds.

Wolverhampton
Wolves-manager Mick McCarthy bekrefter nå at Stefan Maierhofer er til salgs. Det vil trolig få flere klubber fra The Championship på banen.