Ashley Cole (Foto: JEWEL SAMAD/Afp)
Ashley Cole (Foto: JEWEL SAMAD/Afp)

- Cole nær Real Madrid-overgang

Iker Casillas tror han blir lagkamerat med Ashley Cole i løpet av sommeren.

Real Madrid-sjef Jose Mourinho har ikke lagt skjul på sitt ønske om å hente Ashley Cole til den spanske hovedstaden.

Real Madrid slet veldig på venstrebackplassen sist sesong, og Mourinho ser på Cole som den perfekte mann til å løse dette problemet.

Nå røper keeper Iker Casillas at han tror Cole blir hans lagkamerat om ikke altfor lenge.

- Utfra det jeg har hørt så ser det bra ut. Jeg har bare såvidt snakket med folk i klubben, men jeg er ganske sikker på at han kan bli en Real Madrid-spiller neste sesong. Jeg tror det vil være en bra overgang for ham, både profesjonelt og personlig, sier Casillas ifølge The Sun.

Mourinho var Coles sjef i Chelsea, og Casillas tror portugiseren igjen kan få det beste ut av den tidligere Arsenal-junioren.

- Det blir hans siste store kontrakt og hvem er bedre å spille under enn hans gamle trener Mourinho i Real? Han vet bedre enn noen andre at denne klubben kommer til å ha suksess under Jose. Jose har bevist at han kan kjøpe spillere og gjøre dem best i verden i sin posisjon. Det trenger han ikke med Ashley ettersom han allerede er den beste venstrebacken i verden. Jose vet alt om ham og det kommer ikke som noen overraskelse at han høyt på Real Madrids ønskeliste, sier den spanske VM-kapteinen.