ØNSKET MANN: Serdar Tasci er ønsket av både Arsenal og Tottenham. (Foto: JENS SCHLUETER/AFP)
ØNSKET MANN: Serdar Tasci er ønsket av både Arsenal og Tottenham. (Foto: JENS SCHLUETER/AFP)

Her er tirsdagens Premier League-rykter

London-duo på jakt etter tysk VM-stopper. VMs største syndebukk til Liverpool? Her er tirsdagens Premier League-rykter.

VM er over. Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august. Dette er «Silly Season».

Arsenal
Stuttgart-stopperen Serdar Tasci skal være aktuell for Arsenal og Tottenham. Hans agent Uli Ferber sier at Tasci drømmer om å spille i England i løpet av karrieren. Arsene Wengers keeperjakt fortsetter, og fortsatt virker det som om Fulham-veteranen Mark Schwarzer er førstevalget. Samtidig ryktes det at Manuel Almunia kan være på vei hjem til Spania og Atletico Madrid. Stortalentet Daniel Boateng har motstått fristelsen av å gå til Chelsea eller AC Milan. 17-åringen har signert en ny treårskontrakt med The Gunners.

Aston Villa
Tottenhams Robbie Keane og Celtics Aiden McGeady skal stå på Martin O'Neills ønskeliste, men nordiren har fått beskjed om å selge før han får kjøpe. Foreløpig sliter han med å finne kjøpere til Nigel Reo-Coker, Steven Sidwell og Nickey Shorey, som er spillerne han har lettest for å kvitte seg med. Et salg av James Milner til Manchester City kan bli løsningen. Da kan O'Neill få råd til å hente Eduardo fra Arsenal også. Men får kamp av Besiktas og Valencia, som også vil ha Arsenal-spissen.

Birmingham
37 år gamle Kevin Phillips drømmer om å prøve seg utenfor Englands grenser, men føler han fortsatt er litt for ung. Nå satser han i stedet på å sikre seg plassen ved siden av fyrtårnet Nikola Zigic i Birmingham-angrepet. Manager Alex McLeish ønsker å få inn et par spillere til før sesongstart, men vil ikke betale overpris.

Blackburn
Blackburn er i ferd med å gjøre et kupp. 15 år gamle Luka Krajnc er ønsket av AC Milan og Inter, men ser ut til å velge Ewood Park fremfor Milano. En annen som kan være på vei til Blackburn er Ilan. Brasilianeren fikk ikke fornyet kontrakt med West Ham.

Blackpool
Manager Ian Holloway har lagt listen høyt når det gjelder nye spillere. Nå går han for USAs VM-stjerne Michael Bradley. Midtbanespilleren er kommet på kant med Borussia Mönchengladbach-trener Michael Frontzeck. En som ikke blir med på The Seasiders Premier League-debut er vingen Hamer Bouazza. Han skal fra høsten spille for Arles-Avignon.

Bolton
Tidligere Brann-spiller Paul Scharner er blitt koblet til Liverpool, men Bolton er vel mer i østerrikerens liga. Og det er jo ikke sååå langt fra Liverpool til Bolton, så kanskje noen så ham på flyplassen i Liverpool, så kanskje han var på vei nordover? En annen som kan være på vei til The Trotters er Chris Eagles. Kantspilleren gjorde det rimelig brukbart i Premier League med Burnley forrige sesong.

Chelsea
Manager Carlo Ancelotti er ikke den som snakker mest åpent om overganger, men han mener Mario Balotelli vil passe perfekt i Premier League. Og han har gjerne nært kjennskap til en klubb Inter-spissen kan få sjansen i også. Didier Drogba prøver seg som agent. Nå skal han ha ringt Anderlechts stortalent Romelu Lukaku og forsøkt å overbevise ham om at Chelsea er stedet for ham.

Everton
Everton offentliggjorde i går trøyenummerne for neste sesong. Til tross for at Jermaine Beckford og Magaye Gueye er hentet til klubben, har ingen fått trøye nummer 9. Det kan bety at manager David Moyes har håp om å få nok en spiss til klubben.

Fulham
Fulham-ledelsen ser ut til å ha bestemt seg for å ansette en VM-trener som ny manager. Sven-Göran Eriksson har lenge vært koblet til klubben. Nå blir også Ottmar Hitzfeld og Bob Bradley nevnt som nye managerkandidater på Craven Cottage. Ellers blir Eidur Gudjohnsen omtalt som en potensiell erstatter for Erik Nevland. Keeper Mark Schwarzer sier at han svært gjerne spiller for Arsenal. Da må i så fall den nye manageren på jakt etter ny keeper.

Liverpool
Å hente tilbake gamle spisser er sjelden smart. Liverpool hadde ikke suksess med Robbie Fowler. Nå ryktes det at Djibril Cissé ønsker seg en ny sjanse for de røde. Litt bedre nyheter for Liverpool-fansen er det at Real Madrid synes Steven Gerrard er for gammel og ikke vil prøve å hente ham i sommer. David Ngog var svært nær en utlånsavtale med West Bromwich Albion, men Liverpools mangel på spisser gjorde at de trakk seg fra avtalen. Nå kobles ghanesiske Asamoah Gyan til klubben. Får Liverpool Ghanas straffeskytter, kan Ngog likevel få sjansen i WBA. Standard Liege-kapteinen Steven Dufour blir også nevnt som en ny Liverpool-spiller.

Man. City
Det er snart på tide at Manchester City kjøper noen. Med så mye penger som Roberto Mancini har til rådighet, kan man ikke bruke tid på å vurdere hvem man skal hente. Da er det bare kjøpe en ny dersom det ikke funker med den man kjøper først. Edin Dzeko er et hett tips med tanke på en ny City-spiss. Det er også Mario Balotelli. Videre meldes det i engelske tabloider at Carlos Tevez er svært misfornøyd med at Yaya Toure har fått mer i lønn enn ham. Mancini forsøker også desperat å kvitte seg med Jo, men ingen vil ha den brasilianske spissen, som ser ut til å ha glemt hvordan man scorer mål.

Man. United
Sir Alex Ferguson avviser at han ønsker å hente Wesley Sneijder eller Mesut Özil til Old Trafford. Men han vil ha et ord med i laget dersom Mario Balotelli skulle finne på å flytte til England. Den russiske unggutten Alan Dzagojev er også blitt nevnt som en potensiell United-signering.

Newcastle
Få keepere har vært mer tålmodig enn Steve Harper. I en årrekke ventet han på sjansen og da Shay Given forsvant til Manchester City, ble han førstevalg. Han var en viktig årsak til Newcastles kjappe retur til Premier League, og nå vil Celtic hente ham. I rumensk presse blir Dinamo Bucuresti-spissen Andrei Cristea nevnt som mannen som skal skyte Newcastle til suksess

Stoke
Stoke har hentet tilbake keeper Carlo Nash fra Everton som backup for Thomas Sørensen og Asmir Begovic. James Beattie og Dave Kitson ble ikke med da Stoke dro på treningsleir. Det kan tyde på at spissduoen er på vei bort fra klubben.

Sunderland
Manager Steve Bruce ser ingen grunn til at ikke Sunderland skal kjempe med storklubbene om signeringer. Derfor har han kastet seg inn i kampen om Belgias stjerneskudd Axel Witsel. Bruce skal også være i samtaler med «en søramerikansk spiss, som spiller i Serie A». Det spekuleres i om det kan være Napolis Ezequiel Lavezzi.

Tottenham
Harry Redknapp har lagt listen høyt for hvem han vil ha til Tottenham i sommer. Foreløpig har det resultert i null nykommere. Nå vil han ha Luis Fabiano fra Sevilla, men innser at han neppe ser brasilianeren i Spurs-trøye til høsten. Da er det mer sannsynlig at han klarer å hente Taye Taiwo fra Marseille. Og Joe Cole er selvsagt fortsatt høyt på ønskelisten. Spurs er også interessert i Serdar Tasci.

West Bromwich
Det ble ikke noe låneavtale med Liverpool for David Ngog. Men gode nyheter er det at Graham Dorrans har signert en ny kontrakt med klubben. Manager Roberto Di Matteo ser på muligheten for å hente keeperen Lee Grant fra Sheffield Wednesday.

West Ham
West Ham vil ikke la Sol Campbell forlate London uten å ha prøvd å få ham til Upton Park. Men lønnskravet til veteranen er trolig for stort for The Hammers. Pablo Barrera kommer nærmere og nærmere en overgang til West Ham. Det er ikke lenge før han kan begynne å tenke på hvilket trøyenummer han vil ha.

Wigan
Det er lite som skjer på overgangsfronten i Wigan. Mest spennende er det om assistentmanager Graeme Jones velger å dra til Swansea for å bli sjef der.

Wolverhampton
Spissen Andrew Keogh kan være på vei bort fra Wolves. Doncaster ønsket å hente ham, men fikk beskjed om at han ville til en Premier League-klubb. En annen spiss som kan være på vei bort fra Molineux er Stefan Maierhofer. Sheffield United er interessert i den storvokste østerrikeren.