Stefan Gislason (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)
Stefan Gislason (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/Scanpix)

Gislason forlater Viking

Islendingen vender tilbake til Brøndby.

Viking og Stefan Gislason ble ikke enige om en ny kontrakt. Dermed reiser Gislason tilbake til klubben han er utlånt fra når den nåværende avtalen utløper 1. august.

Stor avstand
- Kontraktsforslaget jeg har fått fra Viking er ikke i nærheten av å være godt nok. Vi står så langt fra hverandre at det ikke er noen vits i å diskutere mer, sier Gislason til Berlingske Tidende.

30-åringen står med ni kamper fra start og én scoring i Viking-trøya. Han har også båret kapteinsbindet for de mørkeblå og gjort en god figur i midtstopper Børre Steenslids skadefravær.

Gislason ble hentet til Brøndby fra Lyn for åtte millioner, og tilhører lønnsadelen i klubben. Han innrømmer derfor at pengene betyr mer enn spilletid i hans alder, og viser til at han har kjøpt hus i Danmark og en familie å tenke på.

Nå skal han spille Vikings kamper mot Hønefoss 18. juli og Haugesund 25. juli, før han flytter tilbake til Danmark.

Forhandlingene avsluttet
- Vi har strukket oss så langt vi hadde mandat til fra styret. Det er fortsatt et stykke under de betingelse han hadde i Brøndby. I disse tider er det svært få klubber som kan strekke seg så langt. Viking kommer ikke til å gi ham noe nytt tilbud. Vi kan ikke strekke oss lenger, og blir ikke enige, sier Vikings sportsdirektør Egil Østenstad til Aftenbladet.no.