premierleaguerykter
premierleaguerykter

Her er mandagens Premier League-rykter

Fabio Coentrão til Chelsea? Fabio Aurelio til Aston Villa? Sjekk dagens rykter her...

VM er over. Nå starter kampen om å sikre seg de største stjernene før Premier League-sesongen sparkes i gang 14. august. Dette er «Silly Season».

Arsenal
Arséne Wenger skal ha nektet å møte Barcelona-president Sandro Rosell for å diskutere en eventuell overgang for Cesc Fàbregas. Samtidig vil ikke Fàbregas bekrefte om han blir å se på Emirates Stadium i august.

Aston Villa
Villa er etter sigende interessert i West Hams Scott Parker. Hammers-eier David Gold hinter overfor Daily Express at «alle spillere har sin pris». Martin O'Neill vil også forsøke seg på den tidligere Liverpool-backen Fabio Aurelio, som er uten kontrakt for øyeblikket.

Birmingham
Birmingham vil øke budet på Crystal Palace-backen Nathaniel Clyne til i underkant av 18 millioner kroner.

Blackburn
Blackburn er en av flere klubber som holder et øye med Wolves-spilleren David Jones. 25-åringen har bare ett år igjen av kontrakten på Molineux.

Blackpool
Nykommerne har kommet til enighet om en ettårsavtale for Maccabi Haifa-forsvareren Dekel Keinan.

Bolton
Bolton kan ha tapt kampen om Dan Gosling. U21-landslagsspilleren skal ha signert en fireårskontrakt med Newcastle.

Chelsea
Portugals venstreback Fabio Coentrão imponerte med sine offensive kvaliteter i VM. Ifølge The Sun er han førstevalget om Ashley Cole skulle forsvinne til Real Madrid. Men Chelsea er advart: Coentrão blir ikke billig. Bayern München har allerede avbrutt jakten på Benfica-spilleren som har fått en prislapp pålydende 250 millioner kroner. Carlo Ancelotti sier for øvrig at Kaká ville vært en fin tilvekst på Stamford Bridge.

Everton
U21-landslagsspiller Dan Gosling forlater Goodison Park til fordel for St. James' Park og Newcastle United.

Fulham
Fulham vil få nei om de forsøker seg på Manchester Citys keeper Joe Hart.

Liverpool
Fernando Torres lot seg avbilde med et Liverpool-skjerf rundt halsen etter triumfen mot Nederland. Det er godt nytt for Liverpool-supporterne. Ikke fullt så oppløftende er ryktene om at Torres kan miste Premier League-starten på grunn av strekkskaden han pådro seg i VM-finalen. Søndag ble det for øvrig meldt at Paul Scharner er i Roy Hodgsons søkelys.

Man. City
City har ingen planer om å la landslagskeeperen Joe Hart gå til Fulham, men henter gjerne Aston Villas midtbanespiller James Milner. Ifølge enkelte kilder skal prislappen være så høy som 500 millioner kroner.

Man. United
Sevilla forventer at Luis Fabiano blir i klubben, til tross for interesse fra Manchester United og AC Milan.

Newcastle
Magpies kan ha gjort et kjempevarp når de nå ser ut til å ha fullført overgangen til Evertons U21-stjerne Dan Gosling. Han skal også ha vært i samtaler med Bolton, West Ham og Sunderland.

Stoke
Maynor Figueroa huskes kanskje best for forrige sesongs frispark fra egen banehalvdel mot Manchester City. Nå vil Stoke hente forsvarsspilleren til klubben for rundt 70 millioner kroner. Samtidig kan Diego Arismendi være på vei til Barnsley. Championship-klubben ønsker å ha ham på lån ut sesongen.

Sunderland
Det er ikke bare Liverpool som skal ha planer om å hente Paul Scharner. Også Sunderland er interessert. Det samme er Newcastle. En overgang for Portsmouths John Utaka synes mer sannsynlig, men klubber i Frankrike og Midtøsten skal også være interessert i Pompey-spissen.

Tottenham
Spurs er fortsatt interessert i å hente sørafrikaneren Steven Pienaar fra Everton, skriver Daily Mail. Og Harry Redknapp tviler på at Jonathan Woodgate kommer til å fortsette etter kommende sesong.

West Bromwich
West Brom nærmer seg en låneavtale for den lovende Liverpool-spissen David Ngog. Han har ikke fått det til å løsne helt så langt på Anfield. Ifølge Daily Express vil de også forsøke å få til en tilsvarende låneavtale for Hamburgs svenske angriper Marcus Berg.

West Ham
Hammers vil bla opp 120 millioner kroner for Nice-spissen Loic Remy. Remy scoret 14 mål på 35 seriekamper forrige sesong. Franskmannen skal være interessert i en overgang til Premier League. West Ham er også enige om en overgang verdt 40 millioner kroner for Mexico-vingen Pablo Barrera.

Wigan
Paul Scharner er på vei bort, og Liverpool skal stå først i køen. Scharner selv skal ha et sterkt ønske om å dra til Merseyside.

Wolverhampton
Det er stille hos Ulvene for tiden, men den tidligere Manchester United-spilleren David Jones er mannen «alle» vil ha. I hvert fall Blackburn, Bolton og Newcastle.