Ilustrasjon: Ole Martin Lundefaret
Ilustrasjon: Ole Martin Lundefaret

Leserbilene strømmer inn

Responsen har vært kjempegod – og vi håper på mange flere.

I går la vi ut oppfordringen her på broom. no: Send oss bilder og litt info om bilen din. Her kan du lese utlysningen.

Vi håpet å få inn et par stykker slik at vi kunne starte serien denne uka. Men der bommet vi skikkelig!

De første bidragene kom like etter at saken var ute. Og så tikket det jevnt og trutt inn flere utover kvelden og natten. Og i dag har det strømmet inn med bilder og fortellinger.

– Utrolig morsomt, sier Broom-redaktør Knut Skogstad.

Girer opp

– Det er jo alltid litt sjansespill å sette i gang en slik serie, vi kan aldri helt vite om det vil fungere eller ikke. Og det er jo ikke så moro å måtte legge ned hele greia etter noen dager fordi ingen har sendt inn. Men det er det absolutt ingen fare for denne gangen, sier Knut.

– Planen var opprinnelig å legge ut én bil per dag, men i dag har det kommet to.?

– He, he. Ja, responsen er så god at vi har bestemt oss for å gire opp litt. Det er så mange biler vi har lyst til å vise fram og da blir det litt stusslig med bare enhver dag. Derfor kan jeg love at det blir mange leserbiler her på Broom framover.

Mye spennende

– Noen lesere har kommentert at de savner Broom-redaksjonens vurdering av bilene?

– Ja, jeg har sett det og det er også noe vi diskuterte i forkant. Poenget er jo at leserne skal vise fram sin bil og fortelle om den. Da synes jeg det blir feil at vi skal kommentere og vurdere bilene. I mange tilfeller har vi jo heller ikke forutsetninger for å gjøre det bare ut fra det som blir sendt inn.

– Da håper jeg heller at debatten vil gå i kommentarfeltet under sakene og så langt har den absolutt gjort det. Dette er jo også stedet å stille spørsmål til bileieren og diskutere bilene og det som er gjort med dem. Det har kommet inn veldig mye spennende allerede – og det er bare å fortsette og sende inn, sier Knut.

Bli med du også – her kan de lese hvordan