Thor Hushovd (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)
Thor Hushovd (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)

- Kan bli en spennende etappe

Mads Kaggestad tror det kan bli kjør fra start på dagens etappe.

Se den femte etappen i Tour de France direkte på TV 2 eller på TV 2 Sumo klokken 14.00

Den femte etappen i Tour de France er en ny flat etappe, hvor det ligger an til massespurt til slutt. Den er 187,5 km og går fra Epernay til Montargis.

Men TV 2 Sportens sykkelekspert Mads Kaggestad tror likevel det kan bli en interessant etappe.

- Dagens etappe kan bli litt spennende. Det er en innlagt spurt tidlig på etappen, og en innlagt spurt sent på etappen. Det blir spennende å se om det blir en kamp om de innlagte spurtene i tillegg til selve etappeseieren, sier han.

Thor Hushovd har i øyeblikket den grønne trøyen, men poengene som deles ut på de innlagte spurtene kan bli viktige for Hushovds argeste utfordrere.

- Det kan kanskje bli fokus på det blant lagene som kjemper om den grønne trøyen, sier Kaggestad.

Han lanserer en liten outsider til etappeseieren.

- Det er verdt å merke seg at Robbie McEwen, gamle McEwen faktisk har vunnet en etappe som går inn til i Montargis. Det gjorde han i 2005, Kanskje gir det ham ekstra motivasjon til å gi litt ekstra på i dag, sier Kaggestad.

Kaggestad er også enig med Kurt Asle Arvesen som synes Mark Cavendish oppfører seg som en drittunge. Nå frykter han at oppførselen hans skal gå utover lagkameratene også.

- De andre får også høye skuldre når de ser kapteinen oppfører på den måten. Da blir de nervøse og redde for lederen sin, sier han.