Golf 2 a
Golf 2 a

Sjekk Terjes råe Golf

BILEN MIN: Han har brukt saltvann for å få panseret til å ruste.

I spalten "Bilen Min" har broom.no-leserne mulighet til å fortelle litt om sin, eller sine egne biler, og litt om bilinteressen.

Denne gangen får vi møte Terje, og han er lykkelig eier av en Volkswagen Golf med skikkelig tyskerstuk.

Eier: Terje

Alder: 22

Bosted: Sør-Trøndelag

Litt om meg selv: Over gjennomsnittet bilinteressert kokk, gift og far til to. Elsker å cruise med Golfen på late sommerdager

Nyere Golf? Sjekk her!

Fikk panseret til å ruste med saltvann!

Golf 2 b
Golf 2 b

Stilen Terje har bygget Golfen sin i er meget spesiell. En normal ting å gjøre er å få karosserideler til å ruste med vilje. Da spesielt panseret.

Bil: 1987-modell VW Golf 1.6 CL

Hvor lenge har du eid den? I ca. 1,5 år

Hva har du gjort med den? Senket med justerbart, slipt ned og vasket panseret i saltvann for å få fram den fiiine oransje rusta, byttet til en shabby GTI-grill, 6x13" ATS Classic, en ekte golfball til girkule og ikke minst ei lettere modifisert takgrind fra Bobla til bestefar, med skinnkoffert!

Liker best med bilen: Omtrent alt! Spesielt takgrinda og at den er passe lav.

Liker minst med bilen: At motoren er litt lat og svetter olje, og at det er et rusthull i en kanal. (Ironisk, ikke sant, med tanke på hvordan panseret ser ut?)

Beste opplevelse med bilen: Det må være når jeg kjørte gjennom sentrum 17. mai med rusta panser og griselav bil. Alle snudde seg og glana, pekte og lo.

Framtidsplaner for bilen: Generelt vedlikehold som bremser, hjullager, motor og sånt, samt kjøpe nye dekk og selvfølgelig finne mer stæsj til takgrinda. En gammel ølkasse, en rusta stålfelg og kanskje en trehjulssykkel? Er også på utkikk etter bredda stålfelger.

Drømmebil: Den var vrien... Har alltid ønska meg ei Boble som sommerbil, men har og lyst på en VW Touran til familiebil. Er litt fornuftig og da serru.

Annet: Ønsker meg selvfølgelig litt kvassere motor... GTI har vært gøy, men 1.8 gasser med kvasskam er mer realistisk.

Les om Terjes familiebil her!

Har du en bil du vil dele med oss? Billig, dyr, stygg, pen, gammel, ny, liten og stor, se info her!

Hva er drømmebilen din? Skriv i kommentarfeltet under!

.