Jan Erik Larssen Broom (Foto: Fred Magne Skillebæk)
Jan Erik Larssen Broom (Foto: Fred Magne Skillebæk)

Nå får Broom sin egen festival

Først kommer Broom Live på TV - så er det klart for Broom-festivalen.

- Dette gleder jeg meg til! Festival har alltid vært høyt på lista over det jeg liker å jobbe med. Jeg synes det er utrolig moro å treffe andre som har samme lidenskap som meg - nemlig alt som broomer. Og nå håper jeg at Broom-festivalen skal bli høstens store høydepunkt for oss alle, sier Jan Erik Larssen.

Broom-generalen lader nå opp til TV-sesongen som starter 3. august. Men det blir altså ikke bare Internett og TV på Jan Erik i høst. Verdens første Broom-festival går av stabelen 23-24 oktober. Nå jobbes det for harde livet med dette arrangementet.

- Dette skal bli to dager spekket med moro, opplevelser og spennende kjøretøyer. For meg er det viktig å ha høydepunkter for hele familien. Og her skal de stå i kø, forteller Jan Erik.

Gromme kjøretøyer

Helen K. Thorgersen er festivalsjef. Hun har jobbet tett med Jan Erik og gjengen hans i mange år og gleder seg stort til dette arrangementet.

- Målet vårt er å gjenspeile den gleden Jan Erik er så flink til å formidle på TV. Her blir det selvfølgelig mange elementer fra TV-programmet også. Både Jan Erik og Tommy Rustad får sentrale roller gjennom hele helga. Og i tillegg blir det show, underholdning, aktiviteter - og selvfølgelig veldig mange gromme kjøretøyer!

- Vi har kommet langt allerede og har dessuten mange spennende baller i lufta. Det er bare å sette av dagene allerede. 23. og 24. oktober braker det løs på Exporama, sier Helen K. Thorgersen.

LES OGSÅ: Nå starter Broom-nedtellingen