picnicsett bagasjerom
picnicsett bagasjerom

Rolls Royce Bespoke: Klar for picnic? Sjekk dette!

Mer eksklusivt blir det ikke.

Planlegger du den ultimate picnicen denne sommeren? Da har Rolls-Royce akkurat det utstyret du trenger!

Deres Bespoke-avdeling har nemlig designet, utviklet og produsert rundt 100 artikler som virkelig kan sette prikken over Rolls-Royce i-en. Blant dem dette picnicsettet til fire personer.

Ypperste kvalitet

Omgitt av polert valnøtt, alumium og skinn, finner vi alt det fire personer trenger av porselen, bestikk og glass. Og nei - innholdet er absolutt ikke kjøpt inn på IKEA: Her er alt skreddersydd - og selvfølgelig av ypperste kvalitet.

To smarte bærehåndtak gjør at det er enkelt å bære det med deg fra bagasjerommet og til et egnet picnic-sted. Legg også merke til de smarte sidebordene som popper ut når du pakker opp "kofferten". Her mangler det ikke på detaljer!

LES OGSÅ: Denne ser ut som en privatjet

Prisen?

Rolls-Royce kan fortelle at hele 75 prosent av Phantom-kundene nå bestiller Bespoke-utstyr til bilene sine - og dette tallet forventer de vil øke ytterligere.

PS: Lurer du på hva picnic-settet koster? Slike vulgære detaljer går selvfølgelig ikke Rolls-Royce ut med til offentligheten. Men vi tipper det gamle prinsippet fortsatt gjelder på dette området: "Lurer du på prisen? Da har du sannsynligvis ikke råd uansett".

picnicsett-åpent
picnicsett-åpent

SE OGSÅ: Her er Range Rovers nye luksusbil