Zlatan Ibrahimovic (Foto: David Ramos/AP)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: David Ramos/AP)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: TORSTEN SILZ/AFP)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: TORSTEN SILZ/AFP)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: ALBERT OLIVE/EPA)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: ALBERT OLIVE/EPA)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: ALBERT GEA/REUTERS)
Zlatan Ibrahimovic (Foto: ALBERT GEA/REUTERS)

- Barcelona tilbyr Zlatan fet sluttpakke for å dra

Barcelona virker desperate etter å kvitte seg med Zlatan Ibrahimovic: De tilbyr Zlatan en fet sluttpakke og AC Milan en gunstig nedbetalingsplan.

Barcelona trodde de hadde skutt gullfuglen da de sikret seg spissen Zlatan Ibrahimovic fra Inter i fjor sommer.

350 millioner pluss Samuel Eto'o måtte til for å overbevise Inter-presidenten Massimo Moratti om å slippe den svenske spissen.

Men etter en lovende start ble det etter hvert langt mellom scoringene fra stjernespissen. Barca-trener Pep Guardiola skal i løpet av siste halvdel av forrige sesong ha mistet troen på spissens kapasitet.

Desperate etter å selge
Etter Barcelonas kjøp av den spanske landslagsspissen David Villa, virker det åpenbart at klubbledelsen i Catalonia har mistet troen på Zlatan.

Nå er Barcelonas håp at Inters erkerival AC Milan skal klare å hoste opp nok midler til å hente Zlatan tilbake til Italia.

Også Manchester City skal være interessert, men Zlatan skal være svært lite lysten på å melde flytting til regntunge Manchester.

Tilbyr nedbetalingsplan
Ifølge den italienske sportsavisen Corriere dello Sport skal Barcelona nå nesten ha halvert sitt opprinnelige prisforlangende for 28-åringen fra 550 til 290 millioner kroner.

I tillegg skal Barcelona ha tilbudt AC Milan en gunstig nedbetalingsplan som går over fire år, for at italienerne skal makte å finansiere overgangssummen.

- Tilbyr Zlatan sluttpakke
Milano-klubben skal på sin side være forberedt på å kvitte seg med Klaas-Jan Huntelaar og Ronaldinho for å rydde plass til Zlatans fantasilønn i budsjettet.

Ibrahimovic må imidlertid uansett belage seg på en lønnsnedgang hos Serie A-klubben.

Ifølge svensk TV 4 skal Barcelona også ha funnet løsningen på dette problemet. De skal være klare til å betale Zlatan rundt 100 millioner svenske kroner, om lag 80 millioner norske kroner, i «flyttekompensasjon».

I fjor sommer ble det spekulert i at Barcelona var klar til å tilby Samuel Eto'o en lignende sluttpakke for å gå med på å melde overgang til Inter.

Les også: - Eto'o krever heftig sluttpakke av Barcelona