TOUR DE FRANCE: Johan Kaggestad og Christian Paasche er TV 2s kommentatorer under hele Tour de France.
TOUR DE FRANCE: Johan Kaggestad og Christian Paasche er TV 2s kommentatorer under hele Tour de France.

Touren er tilbake

3. juli starter Tour de France på TV 2. Vi gir deg spenningen fra alle etappene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Interessen for sykkelsport blant nordmenn er større enn noensinne, spesielt når årets mest prestisjetunge sykkelritt står for tur. Når TV 2 i morgen starter opp sendingene fra den 97. utgaven av Tour de France, er det åttende år på rad at kanalen sender alle etappene fra rittet direkte. I år starter rittet i Rotterdam.

Tror Armstrong blir hard konkurrent

Kommentatorene blir i år som i fjor rutinerte Christian Paasche og Johan Kaggestad.

- Johan og jeg gleder oss enormt til å komme i gang. Det kommer til å bli et fantastisk Tour de France. Alle er ute etter å slå fjorårets vinner Alberto Contador, og årets løype byr på muligheter for å angripe spanjolen allerede fra første tråkk. Jeg tror faktisk Lance Armstrong kan bli en lei nøtt i år, selv om han begynner å bli gammel.

I tillegg til Paasche og Kaggestad blir Dag Otto Lauritzen et fast innslag i sendingene også i år. Lauritzen er tidligere proffsyklist og har selv en etappeseier i Tour de France.

Fyldig dekning på TV 2

TV 2 sender alle etappene i Tour de France direkte. Sendingene starter vanligvis hver dag klokken 14.00, og gir seerne full oppsummering, intervjuer og analyser frem til 18.30. De dagene den internasjonale produksjonen starter tidligere, vil TV 2s sendinger også starte tidligere.

I tillegg blir det Tour de France-magasin «Tour de France: I dag» på TV 2 hver kveld kl. 21.35 - etter Sportsnyhetene. På TV 2 SPORT blir det et lengre program hver kveld kl. 22.00, med tittelen «Tour de France-magasinet».

Se «Tour de France: Før starten» på TV 2 fredag kl. 19

Se også:

Uruguay–Ghana på TV 2 fredag kl. 20.30

«Bandits» på TV 2 fredag kl. 23.45