larvefly
larvefly

Fly måtte snu da det falt larver ut av bagasjehyllen

Passasjer med råtten håndbagasje.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da passasjeren Donna Adamo gikk om bord flyet og skulle finne setet sitt merket hun at det var endel småfluer inne i kabinen – uten å tenke noe mer over det.

Men da flyet akkurat hadde forlatt gaten ved flyplassen i Atlanta hørte hun at passasjeren i setet bak seg lagde et oppstyr og nektet å sette seg ned igjen.

– Kjente noe i bakhodet

– Så hørte jeg ordet «larver» og det gjorde meg ganske urolig. Plutselig kjente jeg at noe rørte ved bakhodet mitt og jeg så en larve som krøp foran meg, forteller Adamo til nyhetsbyrået AP.

Etterhvert sa piloten over høytaleranlegget at de skulle returnere til gaten på grunn av en mindre hendelse om bord, og flyvertinnene bad passasjerene om å sitte rolig i setene sine.

– Det følte som om larvene krøp over hele meg, for det skal bare én larve til for å få den følelsen, sier Adamo som filmet det hele med mobiltelefonen sin.

Se videoen øverst i artikkelen.

Da flyet hadde returnert fikk passasjerene forlate flyet og renholdsarbeidere fra flyselskapet gikk gjennom kabinen.

Talsmann fra flyselskapet U.S. Airways, Todd Lehmacher, sier at det var en passasjer som hadde hadde noe bedervet kjøtt i håndbagasjen som hadde tiltrukket seg småkrypene.

Henvist til nytt fly

Etter en stund fikk passasjerene på nytt komme om bord i flyet som skylle til Charlotte. Passasjeren med den råtne håndbagasjen ble henvist til et annet fly.

– Man kan kjøpe kjøtt hvor som helst. Jeg kan ikke forstå hvilket kjøttstykke som er så spesielt at man må frakte det fra Atlanta til Charlotte, men det skapte problemer for hundrevis, for ikke å si tusenvis av passasjerer, sier Adamo.