Roy Hodgson (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)
Roy Hodgson (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)

Nevland tror Hodgson kan ordne Liverpool-gull

Og Erik Nevland unner gamlesjefen jobben.

Fulham-trener Roy Hodgson er den aller heteste kandidaten til å overta den ledige jobben i Liverpool.

- Håper det går bra
Det synes den tidligere Fulham-spilleren Erik Nevland, som tirsdag hadde sin første trening etter returen til Viking, er en god idé.

- Det er veldig spennende om han tar den jobben. Det er en av de fire store i England, og jeg tror nok han har hatt en ambisjon om å trene en stor klubb i England lenge. Det er han vel unt, og jeg håper det går bra for ham om han tar jobben, sier Nevland til TV 2 Sporten.

- Hva kan Roy Hodgson tilføre Liverpool?

- Det blir vanskelig for meg å si, men det han kommer til å tilføre er i alle fall organisasjon, og å sette ting i struktur og få de rette spillerne inn. Det tror jeg helt sikkert at han får til, sier han.

- Hva er Roy Hodgson sin styrke?

- Å organisere laget i 4-4-2, sier Nevland.

Tror på Hodgson-gull
Han tror Roy Hodgson kan ordne et etterlengtet seriegull for Liverpool.

- Ja, det kan han helt sikkert. Nå har Liverpool vært labre de siste årene, så dersom han får de spillerne han vil ha inn, og Torres og Gerrard blir, så er jeg nokså sikker på at han har en god mulighet til å vinne noe i alle fall, sier Nevland.

Han tror Hodgson vil hente spillere som passer inn hans system, men om han tror Brede Hangeland står på ønskelisten tør ikke Nevland si så mye om.

- Det har jeg ikke peiling på. Det blir jo bare å spekulere, men det er ikke umulig. Han kjenner jo Brede veldig godt, så hvem vet, smiler Nevland.