Ukjent årsak til dødsfall i Langesund

51-åringen som ble pågrepet etter at en 38 år gammel mann natt til søndag ble funnet død i en kommunal leilighet i Langesund, er sluppet fri.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ingen sikker dødsårsak.

Det var funn på åstedet sammen med informasjon til politiet som førte til pågripelsen. Sammen med den døde, delte den siktede 51-åringen en kommunal bolig som ligger på Nustadområdet ved innkjøringen til Langesund.

- Den foreløpige rettsmedisinske undersøkelsen konkluderer med at det ennå ikke er påvist noen sikker dødsårsak. Det fremgår også at det ikke foreligger ytre tegn til vold, skriver politiet i en pressemelding.

51-åringen er siktet for legemsfornærmelse med døden til følge. Den siktede nekter ethvert kjennskap til hva som har skjedd med mannen, og mandag ble han løslatt etter at politiet hadde sikret seg hans forklaring.

Politiet opplyser mandag ettermiddag at det fremdeles gjenstår en del etterforskning før saken kan avsluttes. Politiet ønsker blant annet å komme i kontakt med personer som har vært i kontakt med avdøde i perioden fredag 25. juni og fram til han ble funnet den 27. (©NTB)