BLØDDE KRAFTIG: Johannesen hadde stikkskader og blødde kraftig da han stoppet bussen på Gyldenpris i Bergen. Han døde senere av skadene.  (Foto: Politiet / Sindre Raknes)
BLØDDE KRAFTIG: Johannesen hadde stikkskader og blødde kraftig da han stoppet bussen på Gyldenpris i Bergen. Han døde senere av skadene. (Foto: Politiet / Sindre Raknes)

Avhør i den dreptes nære omgangskrets i Bergen

Trond Kristian Johannessen (35) som ble drept i Bergen fredag kveld, skal den siste tiden ha fått flere fiender i sitt nærmiljø.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet avhører nå folk i hans nærmeste omgangskrets.

Segnet blodig om på busstopp

Blødende oppsøkte Johannesen et busstopp ved Puddefjorden med alvorlige stikkskader øverst i brystet fredag kveld. 35-åringen ble brakt til sykehus, men skadene var så alvorlige at livet ikke lot seg redde.

Flere kilder i miljøet rundt Johannessen sier til Bergens Tidende at han fikk folk mot seg den siste tiden. En av dem, en 36-åring som sier til avisen at han vokste opp med Johannessen, mener at drapet på kameraten må ha skjedd i kjølvannet av en krangel om narkotika.

– Krangel om narkotika

– Det må ha skjedd i affekt. Det skal svært mye til, også i dette miljøet, at folk hogger til med stikkvåpen, sier mannen.

Etterforskningsleder Rigmor Isehaug sier at politiet har begynt å ta kontakt med de nærmeste i Johannessens omgangskrets.

– Det står ikke på ressursene, men saken er utfordrende fordi vi ikke har noe åsted, sier Isehaug. (©NTB)