Fortsetter jakten på drapsmann i Bergen

Politiet fortsetter jakten på drapsmannen til Trond Kristian Johannesen (35) i Bergen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blødende oppsøkte Johannesen et busstopp ved Puddefjorden med alvorlige stikkskader øverst i brystet fredag kveld. 35-åringen ble brakt til sykehus, men skadene var så alvorlige at livet ikke lot seg redde.

Politiet etterforsker saken som drap, men står foreløpig uten drapsmann eller åsted.

Ifølge bt.no tror politiet at voldshandlingen må ha skjedd i nærheten av der han søkte hjelp. Dette skyldes at skadene var så omfattende at det er lite trolig at han har beveget seg langt før han segnet om.

Et vitne avisen var i kontakt med fredag fortalte om dramatiske scener da Johannesen forsøkte ta seg inn i en buss ved holdeplassen.

– Han så jaget ut og banket på for å komme om bord. Jeg så at han var blodig. Deretter segnet han om, forteller en av passasjerene som var vitne til hendelsen til avisen.

Søndag ettermiddag opplyser politiet at de avhører vitner. Krimteknikerne er foreløpig ferdig med sine undersøkelser rundt bussholdeplassen ved Puddefjordsbroen, men det vil bli gjort nye hundesøk i området søndag ettermiddag. Videre gjøres det analyse av trafikkdata. Mulighetene for overvåkingsbilder er undersøkt, men det er ikke kjente utvendige overvåkingskamera som dekker det gjeldende området, opplyser politiet i en pressemelding i 13-tiden søndag. (©NTB)