SOMMERDUO: Ole Jonny Eikefjord og Øyvind Fjeldheim er klare for full fres i sommer.
SOMMERDUO: Ole Jonny Eikefjord og Øyvind Fjeldheim er klare for full fres i sommer.

Fest på TV 2-taket

«Sommertid»: Øyvind Fjeldheim leder sommerens store underholdningshow direkte fra taket på TV 2-huset på Karl Johan.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det blir fest på TV 2-taket gjennom hele sommeren, ledet av Øyvind Fjeldheim. Sommertid sendes direkte på TV 2 hver mandag, onsdag og fredag gjennom hele sommeren mellom kl. 20.00 og 21.00

Noe for hele familien

«Sommertid med Øyvind Fjeldheim» er et underholdningsprogram for hele familien, med sommerstemning og moro på TV 2s tak. Taket blir fylt opp av sand og palmer, og hver kveld blir det aktuelle gjester og TV 2s store fiskekonkurranse. I tillegg blir det fast husband, 'The Løvlie Ones', som har spesialisert seg på svenske sommerhits.

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang. Målet er at hver sending skal bli en sommerfest for hele familien, og flere av Norges største artister er allerede booket inn, sier en spent programleder.

Fiskekonkurranse og «make over»

Det er flere nye spennende innslag i årets «Sommertid med Øyvind Fjeldheim». Alle som vil kan delta i en fiskekonkurranse, der man kan laste opp bilde av fangsten sin på TV 2s nettsider. Det vil legges vekt på ulike momenter som størrelse, hvor sjelden fisken er eller historien rundt hvordan fisken ble fanget når en vinner skal kåres. Hver kveld skal den sportsfiskeren med dagens mest imponerende fangst lage mat av fisken sammen med Ole Jonny Eikefjord direkte under sending. Vinneren av sommerens fiskekonkurranse vinner en drømmetur til Canada.

Sommertid skal også kåre Norges mest tålmodige kjendis ved hjelp av skjult kamera, og gi tilfeldige turister en make over, et fast innslag som kalles «Pimp my tourist». I tillegg får vi rapporter fra Dag Otto Lauritzen under hele Tour de France.

Se sesongpremieren på «Sommertid med Øyvind Fjeldheim» på TV 2 mandag kl. 20.00.