Gerald Ciolek (L) and Linus Gerdemann  (Foto: INA FASSBENDER/REUTERS)
Gerald Ciolek (L) and Linus Gerdemann (Foto: INA FASSBENDER/REUTERS)

Team Milram : Om laget 2010

Milram er et tysk (tidligere italiensk) sykkellag grunnlagt i 2006. Laget har siden 2008 fokusert på talentbygging, noe som betyr at de store stjernene foreløpig er fraværende. Den tyske gullgutten Linus Gerdemann (27) er lagets håp i sammendraget, men har fortsatt noe å bevise når det gjelder.
En annen å se opp for er Gerald Ciolek (23), men han har vært skadet i oppkjøringen.

Mads Kaggestads vurdering:
Milram trekker seg som sponsor etter årets sesong og skaper desperat jakt på sportslig suksess. Dessverre er det tyske melkeproduktlaget på etterskudd etter flere seiersfattige sesonger.

Har den grønne trøyen og enkeltetapper som uttalt mål. Målsettingen kan realiseres av det tyske stortalentet Gerald Ciolek. Australske Luke Roberts deltar i Touren for andre gang. Første gang var han en del av det sterke CSC laget. Roberts kan bli en viktig rytter for Ciolek i kampen om poeng til den grønne trøyen. Knees og Rohregger er ryttere som kan representere Milram på de harde etappene og kan få til gode etappeplasseringer underveis.

Linus Gerdemann har vist sterke prestasjoner på fjelletapper i Touren tidligere år, men er for ustabil til å kunne hevde seg sammenlagt. Fabian Wegman har erfaring, gode klatreferdigheter, og kan vinne spurten i en utbrytergruppe. Dessverre gir offensiv og sterkt sykling sjeldent blink for de melkemønstrede blåtrøyene.