ste_indiana_jone_1373600 (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)
ste_indiana_jone_1373600 (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)

Slik lurte John Arne Riise alle

Mediene måtte gå tomhendte fra bryllupet.

John Arne Riise giftet seg mandag i New York med sin kjære Maria Elvegaard Riise.

Riise fridde til sin kjæreste allerede i september 2007, og nå ble det endelig bryllup.

Lurte pressen

En del pressefolk var møtt opp for å dekke seremonien, men måtte ifølge fotballproffen snu med uforettet sak. Han hadde nemlig bestemt seg for å unngå at bryllupet havnet i mediene.

«Noen norske medier var til stede i New York og de hadde også engasjert lokale fotografer som ventet på utsiden av hotellet for å ta bilder av oss i finstasen på bryllupsdagen, men etter det vi vet per nå, så klarte vi å snike oss unna dem via andre utganger på hotellet :-) Vi ville ikke ha noe medie-oppstyr rundt denne spesielle dagen for oss og vi fikk det akkurat så stille og rolig som vi ønsket oss», skriver Riise i sin egen blogg.

Storfornøyd med bryllupet

Roma-proffen og landslagsstjernen forteller om et fantastisk bryllup.

«Dette har vært noen fantastiske dager som toppet seg med vielsen og bryllupsfesten mandag kveld. Vi hadde festen på topp-etasjen på et hotell midt i byen, hvor vi hadde en 360 graders panoramautsikt over Manhattan og New York og settingen var uforglemmelig ! Vi hadde leid inn en wedding-planner fra New York som sørget for at vi fikk det akkurat slik vi ville – en privat liten vielse og fest med våre nærmeste i en fantastisk setting», melder han.

Det ble også tid til helikopterturt og shopping.

Nå skal brødrene Riise, både John Arne og Bjørn Helge med familie, feriere i USA, mens resten av bryllupsgjestene setter kursen mot Norge igjen.