På brygge
På brygge

Er dette verdens styggeste bil?

Indignert Broom-leser raser mot Porsche Cayenne.

Hva som satte i gang denne triaden mot det tyske prestisjemerke vites ikke, men vi antar at vedkommende som kaller seg SBJ kanskje har lest vår test av Porsche Cayenne. Han eller hun har postet dette på Spør Benny-seksjonen.

For det er ikke bare bilen som får gjennomgå, men også journalister som våger å være positive mot bilen... Og det er ikke bare Cayenne som får stryk, men samtlige Porsche-modeller.

Les vår test av Porsche Cayenne her:


Fra-siden,-i-fart
Fra-siden,-i-fart

Kan du begripe at noen vil kjøpe den nye Porsche Cayenne, noe styggere bil finnes vel ikke å få på markedet. Ville selv vært flau om jeg skulle måtte kjøre rundt i noe slikt på veien.

Og enda mer ubegripelig at bil journalister og andre selvutnevnte bil-forstå-seg-påere klarer å finne noe positivt å si om denne kjøredoningen, ja noen driver til og med å skryter uhemnmet av dette monsteret, forstå det den som kan. De har selvsagt ikke peiling på hva de snakker om.

Det finnes jo så mange pene biler å få kjøpt, så hvorfor kjøre rundt i noe så stygt?. Men noen har trolig misforstått og tror det gir status å kjøre Porsche. Er vel snarere neagtiv status å vise seg i noe slikt. Den gamle Cayennen var stygg nok, men den nye er jaggu enda styggere. Skjønt Porsche som sådan er oppskrytt uansett, har selv kjørt en Carrera 4S en periode, men det var kjempenedtur på alle måter.

Biler til en 10-del av prisen gir både bedre kjøreglede, bedre plass, bedre kvalitet, og mye mer...!

Hilsen

SBJ


Din mening:

Hva mener du? Er SBJ en misunnelig surpomp uten peiling - eller har han helt rett i sine betraktninger?

Les mer om brukte Porsche her:


Skriv din mening i kommentarfeltet under:


Benny Christensen. (Foto: Gunnar Omsted)
Benny Christensen. (Foto: Gunnar Omsted)