Dunga (Foto: GIANLUIGI GUERCIA/AFP)
Dunga (Foto: GIANLUIGI GUERCIA/AFP)

Irritert Dunga stengte Brasil-treningen

Skaper sterke reaksjoner i hjemlandet.

Irritert over at mediene har meldt om konflikter i Brasils VM-tropp, valgte landets landslagssjef Dunga å stenge lørdagens trening.

Opprinnelig var det offentliggjort at treningen ville være åpen, men i stedet trener Brasil for stengte porter helt fram til tirsdagens VM-kamp mot Nord-Korea.

Fotball-VM i altomfotball: Terminliste | Statistikk
Kan du skape et gullag? Spill VM-manager nå!

Brasilianske medier er vant til å rapportere hvert spark på landslagets treninger, og Dungas hemmelighetskremmeri skaper reaksjoner.

Landslagssjefen er sint fordi mediene to ganger har meldt om påståtte konflikter mellom spillere. Først var det Kaká og Felipe Melo som skal ha vært i tottene på hverandre, og fredag ble det vist TV-bilder av Dani Alves og Julio Baptista som tilsynelatende kranglet.

- Det er latterlig å si at det har vært krangling og konflikter. Vi har stor harmoni i troppen, hevdet Felipe Melo lørdag. Bare to spillere møter til pressekonferanse hver dag, og lørdag var det hans tur.

Også meldinger om at Robinho skal ha fått reprimande fra Dunga og måttet unnskylde seg overfor de andre spillerne for å ha gitt et «ulovlig» intervju har gjort landslagssjefen sint. Brasils fotballforbund har på sitt nettsted benektet både meldingene om krangel og nyheten om Robinho. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2