Victoria tung tid
Victoria tung tid

Kronprinsesse Victoria: – Jeg vil være en støtte for Madeleine

Kronprinsesse Victoria uttaler seg for første gang om skandalen.

Det ble fullt kaos i Sverige da Se og Hør skrev at prinsesse Madeleines forlovede Jonas Bergström angivelig skulle hatt en affære med norske Tora Uppstrøm Berg (21).

Forlovelsen brutt

Kort tid etter avsløringen ble forlovelsen brutt og Madeleine trakk seg fra alle offentlige oppgaver.

Kronprinsesse Victoria satte bryllupsforberedelsene på vent for å hjelpe lillesøster Madeleine etter bruddet. Hun erstattet også Madeleine under et offisielt oppdrag ved Swedish Medical Center i Seattle.

– Vil være der

I TV4s bryllupsintervju med kronprinsesse Victoria og Daniel Westling, som sendes på TV 2 søndag kl. 21.45, snakker hun for første gang om det som har skjedd med søsteren.

I spørsmålet henviser journalisten til den svært åpenhjertige dokumentarserien «Den svenske kongefamilien», som også vises her på TV 2.

– I programmet om kronprinsessen så snakker både kronprinsessen og søsteren Madeleine om rollen som storesøster. Den som tar ansvar for sine søsken. Hvordan kan kronprinsessen hjelpe Madeleine i sin vanskelig tid nå?

– Det er vel først og fremst å være der. Jeg vil ikke gå nærmere inn på det, men å være der som en støtte, forklarer kronprinsesse Victoria i intervjuet.