VIBEKE KLEMETSEN har blitt en bedre mor. Her med datteren Sophie som hun har sammen med Daniel Franck.
VIBEKE KLEMETSEN har blitt en bedre mor. Her med datteren Sophie som hun har sammen med Daniel Franck.

Vibeke Klemetsen: – Har blitt en bedre mamma

Nå har ekskona til Daniel Franck mye mer balanse i livet.

For 10 år siden fikk Vibeke Klemetsen datteren Sophie med «Mesternes Mester»-stjernen Daniel Frack. I november ble hun mamma igjen, da hun og samboeren Thomas Weeden fikk sønnen Liam Texas.

–Det er veldig stas å være mamma igjen. Han er en rolig, fabelaktig unge som stort sett er i godt humør hele tiden, sier hun til Se og Hør.

Tryggere enn før

Nå er hun aktuell med yoga-bok. Hun legger ikke skjul på at yoga har gitt henne et bedre liv og gjort henne til en bedre mamma.

– Jeg mener det. Når jeg har hatt halvannen time for meg selv med yoga, så er jeg mye mer i balanse og langt mer opplagt. Jeg har på mange måter blitt tryggere i mitt eget liv på grunn av det, fastholder hun overfor ukebladet.

Glad i rød løper

Hun går fortsatt gladelig ned den røde løperen, men takket være yoga mener hun at hun har et sunt forhold til kjendistilværelsen.

– Jeg tror det er viktig å huske at man ikke skal konkurrere med hele verden selvom man er i underholdningsbransjen. Yoga kan være fint for å holde fokus på det som faktisk betyr noe, sier hun fornøyd til bladet.