bhatt 680i (Foto: TV 2)
bhatt 680i (Foto: TV 2)

– Jackson-familien er en del av meg

Omer Bhatti lanserer video hvor han rapper over Michael Jackson-låt.

Omer Michael Bhatti, alias O-Bee, hadde eksklusiv verdenspremiere på sin nye musikkvideo i dag. Der rapper han på «Wanne be Starting Something» med Michael Jackson.

– Det er en av mine favorittlåter, sier Omer Bhatti til God morgen Norge i dag.

– Det passet så bra. Mange har sagt at det hadde vært kult om jeg rappa over en av hans sanger, og så var det tilfeldig at jeg endte med å spille inn denne.

Opptrer på grunn av Michael

Omer Bhatti begynte å imitere Michael Jackson da han var åtte år gammel. Da Michael Jackson døde i fjor, satt Omer på første rad, sammen med Michaels familie, under begravelsen.

– Jeg har mistet den nærmeste og mest viktige personen i livet mitt. Han oppdro meg og gjorde meg til den personen jeg er i dag, skrev Omer Michael i en pressemelding noen måneder etter Jacksons død.

Hva er grunnen til at du ønsker å være så privat om forholdet til Jackson-familien?

– Når jeg opptrer og danser og gjør musikk, så er jo det på grunn av ham (Michael). Jeg gjør det i dag på grunn av at jeg er inspirert av alt det jeg har lært av ham. Men samtidig er det en annen side som er privat, sier Omer Bhatti.

– Det siste året har det skjedd så mye at jeg har blitt strippet for alt det jeg har av privatliv. Det lille jeg har privat nå, det ønsker jeg å holde for meg selv, sier han.

Her er intervjuet og låta med Omer Bhatti:

477932

Paparazzier på sitt verste

– Jeg har opplevd paparazzier på sitt verste, og det har blitt mye verre det siste året, forteller Omer.

Etter Michael Jacksons død, har Omer Bhatti blitt jaget av både norske og utenlandske journalister. To avisredaksjoner i England trykket at Omer var Jacksons ukjente sønn, og sendte journalister til Norge for å lete etter ham.

Kjendisnettstedet radaronline.com slo fast at Omer later som om han er faren til Michael Jacksons tre barn, Prince Michael,

– Ofte kan du gjøre et intervju, men så blir det vridd på. Samme hva du sier, så tar de den tingen og får det til å virke som noe annet, sier Omer Bhatti.

Det er vanskelig, for alt det som har foregått er en del av livet mitt, men det er en privat del av livet mitt. Det jeg ønsker å dele med verden er min musikk og dans, sier Omer.

Omer Michael Bhatti, alias O-Bee, sin nye nettside Obeegalaxy.com åpner i natt.

Jackson-familien er fortsatt en del av Bhattis liv

Siden Michael Jackson døde i fjor, har Omer vært tilbake i USA ved flere anledninger og har fortsatt et nært forhold til Jackson-familien og er god venn med Jackson-barna.

Michael Jackson og familien hans er fortsatt en del av ditt liv, ikke sant?

– Det er en del av meg og det vil det alltid være også, sier Omer Bhatti.

Det skjer noe på scenen

Nå satser Omer Michael Jackson på en rappe-karriere under artistnavnet O-Bee.

– Det beste jeg vet er å underholde. Jeg elsker å entertaine og stå på scenen, sier Bhatti. Første gang jeg så meg foran speilet og syntes jeg så kul ut, da var jeg kanskje 8 år. Da sa jeg, det er det her jeg vil, jeg vil underholde.

Jeg har alltid vært litt stille og sjenert, men når jeg kommer på scenen, så skjer det noe. Det er som å trykke på en knapp, sier Omer Bhatti.