larry1
larry1

Larry Kings kone funnet bevisstløs

Hør den dramatiske nødsamtalen.

Det har vært mye drama rundt de amerikanske talkshowvertene den siste tiden. I fjor høst avslørte David Letterman på direktesendt TV at han hadde vært utro.

I slutten av mai var det Larry Kings tur til å sjokkere da hans kone Shawn Southwick King ble funnet bevisstløs.

– Klarer ikke å vekke henne

– Jeg klarer ikke å vekke henne opp, sier Shawns far, Karl Engemann, til operatøren i den dramatiske nødsamtalen fra da ulykken skjedde.

Det var nemlig faren som fant sin 50 år gamle datter bevisstløs i hennes eget hjem. Under samtalen som kan høres i sin helhet i lydklippet ovenfor, kommer det frem at Shawn har tatt for mange piller.

– Hun kan ha tatt for mye av medisinene. Jeg tror ikke hun har gjort det med vilje. I går kveld virket hun forvirret over hva hun hadde tatt, forteller faren fortvilet.

Benekter selvmordsforsøk

Engemann opplyser om at datteren går på medisiner som hjelper mot angst og depresjoner, og sier at alt var ved det vanlige da han forlot datterens hjem kvelden før.

– Nå er hun er bevisstløs. Jeg klappet til henne og jeg har ropt til henne. Hun åpner øynene halvveis og lukker dem igjen.

Faren er overbevist om at det ikke skal ha dreid seg om et selvmordsforsøk.

– Nei, nei, nei. Dette er ikke et selvmordsforsøk, sier han.

Utroskapsrykter

Shawn ble hentet av ambulanse og ble raskt tatt hånd om av helsepersonell. Hun kom til hektene etter kort tid, og har ikke fått varige mén etter episoden.

Larry King og Shawn søkte om skilsmisse tidligere i år. Årsaken var anklager om at talkshowverten hadde vært utro med konas søster, Shannon Engemann.

Nå skal paret ha bestemt seg for å kjempe for ekteskapet og gå i terapi sammen.

Paret har to barn; Cannon (9) og Chance (11). I tillegg har Shawn en sønn fra et tidligere ekteskap.

King har seks skilsmisser bak seg.