bhatt 680i (Foto: TV 2)
bhatt 680i (Foto: TV 2)

Omer Michael Bhatti hyller fansen med «Wanna Be Starting Something»

Under artistnavnet O-Bee presenterer Omer en egenskrevet rap til en sampling av Michael Jacksons «Wanna Be Starting Something»

25. juni i 2009 døde pop-legenden Michael Jackson. En begivenhet som rystet fans over hele verden.

En som ikke bare mistet et musikalsk forbilde, men også en nær venn, er norske Omer Michael Bhatti, som har kjent hele familien Jackson siden han var ganske liten.

– Jeg har mistet den nærmeste og mest viktige personen i livet mitt. Han oppdro meg og gjorde meg til den personen jeg er i dag, skrev Omer Michael i en pressemelding noen måneder etter Jacksons død.

Omer-Bhatti-Jackson (Foto: APTN / EBU / TV 2)
Omer-Bhatti-Jackson (Foto: APTN / EBU / TV 2)

Ingen kommentar

Omer Michael har siden den gang vært tilbake i USA ved flere anledninger og har fortsatt et nært forhold til Jackson-familien og er god venn med Jackson-barna.

Allikevel er - ingen kommentar, som regel svaret man får hvis man spør Omer om Michael.

omer (Foto: VanStory, Debbie, © TS)
omer (Foto: VanStory, Debbie, © TS)

O-Bee

I dag bruker Omer artistnavnet O-Bee. Han satser nå på egen karriere bestående av Hip Hop og dans, og ønsker ikke å bruke Michaels navn for å fremme seg selv.

Under artistnavnet O-Bee presenterer han en egenskrevet rap til en sampling av Jacksons «Wanna Be Starting Something»

– Dette er en hyllest til fansen som har støttet meg og familien det siste året, sier Omer Bhatti.

Møt Omer og hør hans hyllest til fansen i God morgen Norge i morgen kl 08.10.

Les også: Vil la fans besøke Jacksons grav

Les også: Slik var minnemarkeringen for Michael Jackson

Møtte Michael i 1996

Omer Bhatti begynte å imitere Michael Jackson da han var åtte år gammel. Da familien til Omer var på ferie i Tunisia i 1996 møtte han helten sin for første gang.

Omer sto først i køen, utkledd som idolet sitt, da Jackson ankom hotellet. Folkemassen gikk som vanlig amok da Jackson viste seg. Lille Omer sto plutselig i fare for å bli tråkket ned.

– Da Michael så dette, gikk han og livvaktene bort til Omer, dro han ut av køen og tok ham med seg, sa Shaista Helen Bhatti (nå Aslam), Omers søster, til Dagbladet like etter.

Michael Jackson inviterte ham opp på rommet sitt, og familien Bhatti ble siden invitert med på resten av turneen.

På to av konsertene i Tunis fikk Bhatti opptre sammen med popkongen.

Bodde på Neverland

Helt siden første møte med kongen av pop har Bhatti vært veldig nær venn av Michael Jackson.

I 1997 flyttet Omer og familien til Neverland, der moren til Omer jobbet som barnepike mens faren var ansatt som sjåfør.

Omer var også tilstede da politiet stormet Neverland i 2003.

– Det var helt sykt. Det var ikke bare det at politiet kom, men hele Santa Barbra Police Department troppet opp. Etterforskere med hvite frakker og kofferter gikk rundt, og vi visste ikke hvorfor de var der.

Michael var ikke hjemme. Vi ble sittende å vente i 12 timer, som om vi var kriminelle. Selv om man ikke har gjort noe gærent, blir man jo litt nervøs, fortalte Omer til Det Nye den gangen.

På første rad

Pop-legenden Michael Jackson døde 25. juni i fjor.

Under den offisielle minnesermonien, satt Omer Bhatti på første rad, like ved barna til Michael og midt mellom moren Katherine og faren Joe Jackson.

Norske Omer Bhatti er en nær venn av Jackson-familien. Her sitter
  han på første rad under minneseremonien i Staples Center.
Norske Omer Bhatti er en nær venn av Jackson-familien. Her sitter han på første rad under minneseremonien i Staples Center.

«Jeg lover å gjøre deg stolt»

«You made me the person I am today and I promise to make you proud», skrev Omer Bhatti i heftet som ble delt ut i forbindelse med Michael Jacksons minnestund i Los Angeles 7. juli i fjor.

Minneboken som bestod av bilder og hilsner fra de som stod Michael Jackson nærmest, ble delt ut til fansen som fikk plass i Staple Center under minnestunden.

Jaktet av verdenspressen

Allerede da Omer og familien flyttet til Neverland i 1997 begynte ryktene å gå. Mange mente at Michael var faren til norske Omer.

Minnestunden i Staple Center der Omer satt på første rad sammen med barna til Michael, satte fart på ryktene igjen.

To av avisredaksjonene i England trykket at Omer var Jacksons ukjente sønn, og sendte journalister til Norge for å lete etter han.

Kjendisnettstedet radaronline.com slo fast at Omer later som om han er faren til Michael Jacksons tre barn, Prince Michael, Paris og Prince «Blanket» Michael II.

Benekter ryktene

Under signaturen «Love O-Bee» gikk Omer Bhatti i vinter ut og dementerte ryktene om sitt angivelige farskap til Michael Jacksons barn.

– Alt som har vært skrevet om meg i det siste er ikke noe annet enn vonde rykter og usannheter. Ikke tro på alt du leser i media, skriver han på sin egen hjemmeside obeegalaxy.com