minken til nett (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)
minken til nett (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)

– Jeg ble lurt ut av Hotel Cæsar

Ble lovet en av hovedrollene i Død Snø.

Minken Tveitan sluttet i «Hotel Cæsar« i håp om rolle i den sorte komedien «Død Snø». Men det gikk ikke helt slik hun hadde tenkt.

Rollen røk

Minken Tveitan var tiltenkt rollen som Liv, i «Død Snø», men rollen gikk istedet til Evy Kasseth Røsten.

– Jeg hadde vært på audition og fikk rollen. Jeg gjorde en avtale med produsentene, men rollen røk. De fortalte meg at jeg var for ung, og dette var fryktelig kjipt siden jeg hadde sagt opp jobben i Hotel Cæsar. Jeg fikk en kompensasjon men det var mye stress rundt dette, sier Minken Tveitan til «God kveld Norge».

På bar bakke

Etter februar stod Minken Tveitan uten jobb, og rollen som Vilde i «Hotel Cæsar» var historie. En ny mulighet dukket heldigvis opp, og til høsten blir hun å se i rollen som Ylva Baltesen i TV 2s dramasatsing «Hvaler».

– Jeg har allerde sett syv episoder og det blir en fantastisk serie, også litt annerledes enn den første med mye humor, sier Minken til «God kveld Norge»

Reiser til Los Angeles

Minken Tveitan reiser til høsten til Los Angeles for å bli en enda bedre skuespiller.

– Jeg har vært i kontakt med et acting-studio, for det er en bra erfaring. Der kan jeg lære forkjellige teknikker, og Los Angeles er stedet siden det er så få lignende alternativer i Norge.

Det er mye jeg kunne tenke meg videre nå, og jeg er litt rastløs om dagen sier Minken Tveitan til «God Kveld Norge».

Produsent og kjæreste

Minken har fått seg kjæreste og har blitt samboer.

– Da jeg var ferdig i Cæsar skulle jeg lage en singel, og det var Sigurd som var produsent. Vi jobbet sammen en stund og, og da vi dro på ferietur til Hawaii, bestemte vi oss for å prøve å være kjærester. Så det ble egentlig bare oss, sier hun til bladet Massiv.