blacksheeps (Foto: Josefsen, Jon Michael)
blacksheeps (Foto: Josefsen, Jon Michael)

Bitter BlackSheeps-konflikt kan gå til advokat

– Det er ubeskrivelig. Ingen snakker med oss.

Bassisten Alexander Touryguin (17) og trommeslageren Viktoria Eriksen (17) er kastet ut av det samiske suksessbandet BlackSheeps og i følge den samiske avisen Ságat er allerede to nye musikere på plass.

BlackSheeps ble kjent da det vant Melodi Grand Prix Junior med den fengende rockelåten «Oro Jaska Beana» i 2008. Låta ble også kåret til årets hit under Spellemannprisen.

– Ubeskrivelig

– Vi akter ikke å sitte på sidelinjen og se at barna våre behandles så simpelt, sier foreldrene til Alexander og Viktoria til den samiske avisen.

– Det er ubeskrivelig. Ingen snakker med oss. Hvorfor må vi få vite alt via pressen? sier Alexanders mor Elena Touryguin til VG.

Advokathjelp

Etter det VG erfarer er foreldrene i kontakt med advokat for å forhindre at de to gjenværende medlemene fortsetter og bruke navnet BlackSheeps og at de heller ikke får spille hit`ene fra de album som allerede er utgitt.

Til avisen forteller de gjenværende medlemene Emilie Nilsen og Agnete Johnsen at de har «vokst fra hverandre» og ikke har «de samme målene når det gjelder bandet».