HUGH GRANT er snart 50 år, men det stopper tydeligvis ikke sjarmøren.
HUGH GRANT er snart 50 år, men det stopper tydeligvis ikke sjarmøren.

Hugh Grant elsker unge, pene studenter

Og han har sine knep for å få dem...

I 2007 kunne skrøt en norsk student av å ha kysset den aldrende britiske skuespilleren. Hun studerte i Skottland da hun og vennene hennes møtte Grant på en pub. Hugh Grant liker seg tydeligvis blant studenter som kunne vært barna hans. Nylig prøvde han nemlig å kjøpe drinker til alle studentene på en pub i England.

Drink til alle

«Love Actually»-skuespilleren var invitert til en formell middag på prestisjefylte Oxford University, der han gikk på slutten av 70-tallet. Etterpå bestemte han seg for å ta en tur innom «The New College Bar», der studentene feiret eksamen.

– Etter middagen dro han videre med de ansatte for å ta en privat drink, men han kjedet seg sånn at han kom ned til puben. Han elsket det, sier en av universitetets studenter til «Cherwell».

- Jeg var knust

Uvitende om at puben kun tok kontant betaling forsøkte 49-åringen å levere kortet sitt i baren så alle studentene kunne kjøpe seg en drink. Da det ikke gikk, tok han istedet ut 50 pund og kjøpte 10 inngangsbilletter til et lokalt diskotek.

Selvom han er gammel nok til å være studentenes far, har han aldri latt alderen komme i veien. Nylig uttalte han at han trener med unge, pene jenter for å føle seg ung.

– Jeg har faktisk begynt å trene pilates for å holde meg ung. Jeg går til et sted i London der det er en masse pene, unge jenter og en gammel, fyllesyk mann - det er meg. Jeg vet ikke om det virker. Jeg så et bilde av meg selv i avisen her om dagen. Tittelen var at jeg så ikke en dag yngre ut enn mine 49 år. Jeg var knust.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)