ast
ast

Anna Anka slakter Harald Eia

...men det er ikke «Hjernevask» Hollywood-fruen Anna Anka misliker.

I år har det stormet rundt Harald Eia i forbindelse med programmet «Hjernevask». Han har fått slakt av enkelte forskere, blitt roset av andre og være på forside etter forside på norske aviser. Men det er ikke dette Anna Anka er opptatt av.

Terningkast 1

I siste utgave av Choice Magasinet får nemlig NRK-programlederen gjennomgå. Anna Anka har vurdert forskjellige norske menn og Harald Eia kommer på på jumboplass.

faksimile_choice
faksimile_choice
«Hyggelig personlighet, men ser ikke særlig bra ut. Utseendet: terningkast 1», mener Anna Anka som ikke aner hvem dette er.

– Andre ting i potten

Harald Eia blir neppe særlig overrasket. I programmet «Hjernevask» hadde han nemlig sendt ut en reporter i USA med bildet av seg selv og den gang ble også utseendet hans slaktet. I serien poengsatte han menn og kvinner og gikk inn på hvordan dette påvirket forholdet.

Han er ikke nådig med sitt eget utseende:

– Privat i utlandet er jeg nok en firer på en poengskala til 10. Men det er andre ting som ligger i potten, og jeg tror jeg har jobbet meg opp til en syver i Norge, har Eia forklart med et smil til «God kveld Norge».

Slakter Stoltenberg

Harald Eia er ikke den eneste Anna Anka slakter i Choice Magasinet. Hun gir statsminister Jens Stoltenberg, tidligere skiløper Gunde Svan og suksesstrener Sven Göran Eriksson terningkast 2. Mens hun liker Morten Harket (terningkast 4) og Fredrik Skvalan (terningkast 5).

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)