tyove
tyove

– Det ser ut som en kåring av horer

Glamourmodell advarer mot omreisende modellkonkurranse.

Den gravide glamourmodellen Tove Lill Løyte tar et kraftig oppgjør med modellkonkurransen «Miss glamour of Scandinavia», hvor blant annet Negar Khan og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Rune Gammelsether reiser rundt for å kåre «Miss Glamour of Scandinavia 2010».

– Dette har ingenting med glamour å gjøre. Det ser mer ut som en kåring i «Miss whore of Scandinavia», skriver Løyte på sin blogg.

– Stakkars dere jenter som tror at å strippe og danse toppløs på en nattklubb mens menn kaster vann på dere, har noe å gjøre med modellbransjen, fastholder modellen.

– Horer seg gratis

Den som står som arrangør av konkurransen er fotograf Erlend Stokkedal. Det gjør at Løyte reagerer ekstra mye.

– Og det er faktisk synd at dem som står bak dette liksom skal være «proffesjonelle». Det er ikke rart modellbransjen får uproffesjonelt rykte på seg, og at alle tror glamourmodeller er lette på tråden, mener hun.

– Det er faktisk mye mer classy å danse elegant som stripper på en gentlemansklubb, enn å stå å hore seg gratis på en natttklubb, skriver Løyte, og kommer med en advarsel til jenter som ønsker å bli modeller.

– Ikke still opp på slikt som dette, dere kommer til å angre senere. Det har ingenting med modellbransjen å gjøre, og dere kommer til å få rykte på dere. Vis litt klasse slik en dame skal, og behold i det minste klærne på når dere er på nattklubb, melder Tove Lill i bloggen.

Skjønner ikke motivet

Arrangør Erlend Stokkedal slår tilbake mot påstandene fra Løyte.

– Jeg skjønner ikke motivet, og regner med motivet er at hun vil ha litt PR fra sidelinja når hun nå er gravid, sier han til «God kveld Norge».

– Det ene bildet hun bruker i blogginnlegget er et vilkårlig bilde fra utestedet og har ingenting å gjøre med selve konkurransen. Jeg har tatt kontakt med henne og gjort henne oppmerksom på dette, men har ikke fått noe svar, sier fotografen.

Se video: slik promoteres konkurransen:

379754

Han er imidlertid ikke udelt negativ til utspillet fra Løyte.

– Jeg har fått masse god PR for konkurransen, så egentlig burde jeg vel takke henne. Dette har gjort at folk er blitt mer nysgjerrig, mener Stokkedal.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»