SELVESTE KARATE KID: Jaden Smith som spiller hovedrollen poserer før premieren i Los Angeles mandag. (Foto: MARIO ANZUONI/Reuters)
SELVESTE KARATE KID: Jaden Smith som spiller hovedrollen poserer før premieren i Los Angeles mandag. (Foto: MARIO ANZUONI/Reuters)

Stjernespekket Zwart-premiere i Los Angeles

Det var kaotiske tilstander da Harald Zwarts siste film The Karate Kid hadde premiere i natt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

STORTALENT: Chan mener Jaden Smith er den mest talentfulle gutten han har trent i kampsport. 
 (Foto: Jasin Boland, © CL**NY**)
STORTALENT: Chan mener Jaden Smith er den mest talentfulle gutten han har trent i kampsport. (Foto: Jasin Boland, © CL**NY**)
Regissøren fra Fredrikstad måtte nøye seg med en statistrolle før premieren på den nye storfilmen. Journalister og fans flokket seg rundt rundt Will Smith og kona Jada Pinckett Smith som er filmens produsenter - samt deres sønn Jaden som spiller hovedrollen.

Talentfull gutt

Karate Kid er en remake fra kassasuksessen fra 1984 med samme navn. Men denne gangen er handlingen lagt til Kina - og Jackie Chan spiller vaktmesteren som lærer bort alle sine kampsporttriks.

Chan roser Jaden Smith opp i skyene.

– Jeg har møtt mange gutter og trent opp mange. Men jeg har aldri sett en så talentfull gutt, avslørte han.

«Familiefilm»

Den veslevoksne Jaden på 11 år ga imidlertid uttrykk for at det ikke bare er positivt å ha foreldrene som produsenter.

– Foreldrene mine er produsentene, så de er jo alltid der, og det er jo bra. Men de er jo også der når du kanskje ikke vil ha dem der, sier Jaden.

Bar utstyr opp fjelltopp

I løpet av innspillingen i Kina oppstod det imidlertid en del problemer.

– Vi skulle filme på toppen av et fjell en dag - i et av disse egamle templene. Og det var ingen transportmuligheter opp dit. Den dagen så jeg Jaden løpende opp, Will bar lydutstyr og Jackie hjalp til, sier Regissør Harald Zwart

– Jeg synes de er fantastiske og kule mennesker, sier Zwart.

Harald Zwart håper å få med seg både Jaden Smith og Jackie Chan til Norge for premieren av «Karate Kid» i juli i Fredrikstad.

Se intervjuer og klipp fra filmen øverst!