aguilera2 (Foto: Stella)
aguilera2 (Foto: Stella)

Christine Aguilera om den tøffe tiden

Christina Aguilera synes det er vanskelig å balansere mellom sønnen og karrieren.

Christina Aguilera er klar med sitt nye album «Bionic» som slippes i juni, men sangerinnen har en utfordrene tid i møte. Aguilera ble mor til lille Max Liron i 2008 og synes det er vanskelig å balansere mellom jobb og sønnen.

– Det tøffeste er timeplanen min. Å balansere det å være mor og fortsatt kunne konsentrere seg å holde fokus på jobb. sier Aguilera til PEOPLE.

Koster å jobbe

29 åringen er spent på utgivelsen og mottakelsen av sitt nye album, men forteller at det koster å komme seg inn i jobb igjen.

– Jeg legger sønnen min og synger en godnatt sang til han for så å gå inn i platestudio og synge der. Det er helt klart en utfordring å balansere det, men jeg tar utfordringen. Jeg ville ikke hatt det på noen annen måte, sier artisten.

– Jeg lar han rote å bli møkkete

Til tross for at sangerinnen havner i tidsklemma mener hun det er viktig at sønnen Max Liron som hun har med ektemannen Jordan Bratman, må få vokse opp i et bra hjemmemiljø.

– Jeg liker å la han være kreativ og gi han den friheten han trenger for å ha de gøy. Jeg synes det å ha det gøy er en såpass viktig del av livet, og det å kunne ta inn de små tingene, jeg lærer han å være leken tidlig. Jeg lar han rote å bli møkkete, som gutter som har det gøy blir, forteller Aguilera.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)