sirius
sirius

– Jeg er fortsatt like nervøs før jeg går på scenen

Norske Talenter-vinneren Kristian Rønning opptrådte på X Factor-audition i Bergen.

Rapperen Kristian Rønning vant «Norske Talenter»-finalen i mai, og da «X Factor» holdt audition i Bergen, dukket Kristian overraskende opp for å opptre foran auditionpublikummet.

Se Kristians opptreden øverst i saken!

Har kost meg mye

Hverdagen til Kristian ble snudd opp-ned etter «Norske Talenter»-seieren.

– Jeg har hatt det veldig, veldig hektisk. Veldig mye å gjøre, men det er det jeg vil gjøre. Jeg har kost meg mye i ettertid – jeg liker at det er hektisk, sier Kristian til tv2.no.

Kristian skal bruke premien på en halv million kroner til blant annet studioutstyr, og han har allerede kapret noen gode produsenter til å hjelpe ham med plateinnspilling.

– Jeg har noen veldig bra produsenter med på laget nå, blant andre Scheme og Rykkinfella som har jobbet med Karpe Diem. Det blir veldig mye bra fremover.

Fortsatt like nervøs

Før semifinalen i «Norske Talenter», uttalte Kristian at han alltid var nervøs før en opptreden. Til tross for seieren, har ikke dette endret seg.

– Jeg er fortsatt like nervøs før jeg går på scenen, det kommer aldri til å forandre seg, men det er bra også, fordi det skjerper deg.

Se intervju med Kristian nedenfor!

(Artikkelen fortsetter under videoen.)

432670

Kristian som pauseinnslag på «X Factor»

Da «X Factor» hadde audition i Bergen var det Kristian som hadde æren av å være pauseinnslag for auditionpublikummet. I Trondheim var det fjorårets «X Factor»-vinner, Chand Torsvik , som fremførte et par låter for publikum.

Kristian fikk se «X Factor»-dommerne i aksjon mens han var på besøk i Bergen, og mener at de er hakket strengere enn dommerne i «Norske Talenter».

– De var veldig strenge, men det må vel til. Overraskende nok syns jeg Klaus Sonstad var streng. Han var så hyggelig på tv og radio, men han vet vel hva han er ute etter.

Se video: Se Chands hemmelige X Factor-opptreden

«X Factor» er tilbake på TV 2 til høsten!

Les alt om «X Factor 2010» her!sgr