Felix Fuentes (til venstre) er bror til en av de overlevende ofrene til Regalado. Her er han i samtale med den lokale politietterforskeren  Carl Zogby mandag 7 juni. (Foto: Alan Diaz/Ap)
Felix Fuentes (til venstre) er bror til en av de overlevende ofrene til Regalado. Her er han i samtale med den lokale politietterforskeren Carl Zogby mandag 7 juni. (Foto: Alan Diaz/Ap)

Skytedesperado drepte fire kvinner på restaurant

Gerardo Regalado (38) drepte først sin ekskjæreste. Deretter gikk han etter alle andre kvinner i restauranten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Drapsmannen tok livet at ekskjæresten utenfor restuaranten hvor hun arbeidet i Hialeah som ligger sør i Florida, søndag kveld.

Fire drept, tre kritisk såret

Etterpå gikk han inn i lokalet på spisestedet, Yoyito, og angrep seks andre kvinner. Tre av disse ble drept. Tre andre såret og fraktet til sykehus. Tilstanden til de overlevende kvinnene er kritisk.

Ifølge politiet skal 38-årngen kun ha angrepet kvinnene som var til stede.

Gikk etter kvinnene

– Etter å ha drept sin 24 år gamle kjæreste under en krangel på parkeringsplassen, gikk Regalado inn og gikk rett på kvinnene, sier politibetjent Eddie, Rodriguez ifølge nyhetsbyrået AP.

De fire drepte kvinnene døde på stedet.

Etter en politijakt ble Regalado ble funnet død i en leilighet noen kvartaler unna. Politiet antar han har tatt livet av seg selv med samme skytevåpen han brukte i restaurantdrapene.